SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZI UNUTMADIK....

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ’14 Mart Tıp Bayramı’ olması dolayısıyla özellikle koronavirüs salgınıyla üstün bir mücadele örneği sergileyen sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek, çiçek dağıtımında bulundu.

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZI UNUTMADIK....
Görele
G.Tarihi: 02.04.2022 06:38
923 Okunma
0
14 MART TIP BAYRAMI’ DOLAYISIYLA SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZI UNUTMADIK
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ’14 Mart Tıp Bayramı’ olması dolayısıyla özellikle koronavirüs salgınıyla üstün bir mücadele örneği sergileyen sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, çiçek dağıtımında bulundu. 

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, “14 Mart Tıp Bayramı” olması dolayısıyla Op. Dr. Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanesi, Görele Şehit Yüzbaşı Temel Kuğuoğlu Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan doktorları ziyaret ederek, doktorların tıp bayramını kutlayarak, çiçek dağıttı.
Belediye Başkanı Tolga Erener, sosyal devlet anlayışının en önemli unsurlarından birisinin de, sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmesi olduğunu söyledi.
İnsanların kaliteli ve mutlu bir yaşam sürmelerinin ana koşulunun sağlıklı bireyler olmalarından geçtiğini ifade eden Belediye Başkanı Tolga Erener, şunları kaydetti:
“Sağlıklı bir yaşam insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Hiç kuşku yoktur ki bu anlamda doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarımız, fedakarlıkları ve meslek aşkları sayesinde, insanların yaşam kalitesini yükseltmede ve bu yaşam kalitesinin duraksamaya uğradığı hallerde hastalarını sağlığına kavuşturmak adına kutsal bir mümessil olarak bu önemli ve zor görevi üstlenmişlerdir. Herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmeti felsefesiyle hareket eden fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum”

KAMİL YILMAZ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri