SOĞUKPINAR KÖYÜ GENÇLİĞİNDEN ANLAMLI PROJE

SOĞUKPINAR KÖYÜ GENÇLİĞİNDEN ANLAMLI PROJE

SOĞUKPINAR KÖYÜ GENÇLİĞİNDEN ANLAMLI PROJE
Görele
G.Tarihi: 13.06.2021 07:56
1139 Okunma
0
SOĞUKPINAR KÖYÜ GENÇLİĞİNDEN ANLAMLI PROJE

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ilçenin Soğukpınar Köyü gençliği tarafından köyün en yüksek tepesi olan Böğürtlen tepesine yapılan ‘Şehitlerimiz ve Bayrak’ projesinin açılışına katıldı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele Kaymakamımız Murat Özdemir, Soğukpınar Köyü Muhtarı Birol Medik ve Soğukpınar Köyü halkının destekleriyle köy gençliği köyün en yüksek tepesi olan Böğürtlen tepesine kahraman şehitlerimiz Ömer Halis Demir, Fethi Sekin ve Eren Bülbül’ün görselleriyle adını yaşatarak, dev Türk Bayrağı astı. 
‘Şehitlerimiz ve Bayrak’ projesinin Böğürtlen tepesine çıkarak açılışını yapan Belediye Başkanımız Tolga Erener, gençleri bu projelerinden dolayı tebrik etti.
Belediye olarak Soğukpınar köyü gençliğine bu güzel projeleri için teşekkür ederek plaket takdim eden Belediye Başkanı Tolga Erener, “Gerçekten sözün bittiği anlardayız. Ben belediyemiz ve şahsım adına Soğukpınar Köyü gençliğini bu anlamlı düşüncelerinden dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum. Böyle gençlik olduğu sürece hiçbir zaman boynumuz eğilmez. Ben kahraman şehitlerimize tekrardan Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
Soğukpınar Köyü gençliği ise ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Tolga Erener’e teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Görele Belediye Basın :Kamil YILMAZ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri