​CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ORDU'YA GELİYOR

​CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ORDU'YA GELİYOR

​CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ORDU'YA GELİYOR
Karadeniz
G.Tarihi: 22.07.2021 08:46
1340 Okunma
0
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ORDU'YA GELİYOR
AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Temmuz sonu veya Ağustos’un ilk haftasında Ordu’ya geleceğini açıklarken, Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, “Cumhurbaşkanımızla Ordu’yu ve fındığı konuştuk” dedi.
Cumhurbaşkanı Ordu’ya geliyor. Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grubu toplantısı İl Başkanı Halit Tomakin Başkanlığında yapıldı, toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Yerel Yönetimler Başkanı Talip Şen, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşan İl Başkanı Halit Tomakin, ikici bir üye seferberliği başlattıklarını belirterek, “AK Parti 12 Milyona yaklaşan üyesi ile dünyanın en büyük sivil toplum hareketidir. Ordu’da 128 bin üyemizi yıl sonuna kadar 150 bine çıkaracağız. Şimdi daha güçlü olmak sokaklarda, caddelerde, mahallelerde adım atmadık yer bırakmayacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere 16 İlçe Belediye Başkanlarımız ve Meclis Üyelerimizle birlikte pandemi kısıtlamalarına rağmen canhıraş çalışıyorsunuz. Projelerle, hizmetlerle adata destan yazıyorsunuz. Bunun yanında en önemlisi gönül belediyeciliğini ilmek, ilmek örüyor, vatandaşlarımızın gönlüne giriyorsunuz. Her bir belediye başkanımıza ve meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Her birimiz vatandaşımızın deri ile dertlenecek, üzüntüsünü paylaşacak, sevincine ortak olacaksınız. Gönüldaşlarımızı üye yapacaksınız” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri