DÜNYAMIZIN HUZURA, HOŞGÖRÜYE, SEVGİYE VE MERHAMETE İHTİYACI VAR

DÜNYAMIZIN HUZURA, HOŞGÖRÜYE, SEVGİYE VE MERHAMETE İHTİYACI VAR

DÜNYAMIZIN HUZURA, HOŞGÖRÜYE, SEVGİYE VE MERHAMETE İHTİYACI VAR
Karadeniz
G.Tarihi: 05.06.2022 20:07
809 Okunma
0
ÜLKEMİZİN OLDUĞU KADAR DÜNYAMIZIN HUZURA, HOŞGÖRÜYE, SEVGİYE VE MERHAMETE İHTİYACI VAR
Giresun İl müftülüğünden yapılan açıklamada,

İl Müftülüğümüz ile Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi iş birliğinde Ramazan ayı münasebetiyle Üniversite gençliğine yönelik iftar sofrası kuruldu.
Belediye Camii İmam Hatibi Zeki Tahsin BEYAZ hocamızın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, bir konuşma yaptı. Konuşmalarında; “Kardeşlerim! Muhterem Başkanımızın talimatları ile Müftülük olarak vatandaşlarımızı kucaklayacak şekilde farklı kesimlere yönelik düzenlediğimiz iftar programları çerçevesinde bir aradayız. Teşriflerinizden dolayı siz değerli kardeşlerime şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim. 
Malumunuzdur 2 yıldır pandemi nedeniyle birbirimizden uzak kaldık. Uzun bir aradan sonra böyle bir sofrada buluşma imkânı bulduk. Bizi sizlerle buluşturan Rabbimize hamd olsun.  Öncelikle herkese hayırlı iftarlar diliyorum, Ramazan-ı Şeriflerinizi tebrik ediyorum.
Kardeşlerim! Ramazan Ayı; rahmettir, berekettir, huzurdur, paylaşmaktır, güzelliktir. Ramazan Ayı; kendimizle buluştuğumuz, değerlerimizle buluştuğumuz bir aydır. Gençlik ise; heyecandır, sevdadır, aşktır. Gençlik; umuttur, gelecektir. 
Üzülerek ifade edeyim ki bu Ramazan’da dünyanın birçok yerinde ne yazık ki savaş ve gözyaşı var. Ülkemizin olduğu kadar dünyamızın huzura, hoşgörüye, sevgiye ve merhamete ihtiyacı var. Olup bitenlere rağmen umutlarınızı tüketmeyin, heyecanınızı yitirmeyin. Ülkemizin geleceği için bu çok önemli. Unutmayın milletimiz sizlerle güçlüdür.
İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüz tarafından siz değerli gençlerimize yönelik etkinlik ve manevi danışmanlık hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Bizlerden ayrılmayın, takibimizde olun lütfen. Bir kere daha hepinizi muhabbetle kucaklıyorum. Ramazan’larınız mübarek, Oruçlarınız kabul olsun inşaallah.” Dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri