HUZUR EVİNİ ZİYARET ETTİLER...

Giresun İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Engelli Koordinatörlüğü tarafından Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirildi. Koordinatörler ve Diyanet Gençlik gönüllüleri, huzurevi sakinlerini ziyaret ederek onlar

HUZUR EVİNİ ZİYARET ETTİLER...
Karadeniz
G.Tarihi: 18.01.2022 11:18
813 Okunma
0
Huzurevi sakinlerini Ziyaret Ettiler

Giresun İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Engelli Koordinatörlüğü tarafından Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirildi. Koordinatörler ve Diyanet Gençlik gönüllüleri, huzurevi sakinlerini ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti.


Geçmişi bugüne taşıyan yaşlıların, bugünle gelecek arasında kurulacak köprünün yapı taşlarını oluşturduğunu ve toplumsal, kültürel, etik değerleri gelecek kuşaklara aktarmada çok önemli bir konuma sahip olduğunu ifade eden koordinatörler, yaşlılara ve sorunlarına duyarlı yaklaşmanın insanlık ve yurttaşlık görevi olduğunu belirtti.  Ziyarete İl Gençlik Koordinatörü Fatma Albayrak, İl Engelli Koordinatörü Güler Aydınoğlu, Manevi Danışman Birgül Pehlivan ve Giresun Üniversitesi öğrencileri katıldı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri