KOMŞU İLÇEYE JANDARMA KOMANDO BİRLİĞİ KURULUYOR

KOMŞU İLÇEYE JANDARMA KOMANDO BİRLİĞİ KURULUYOR

KOMŞU İLÇEYE JANDARMA KOMANDO BİRLİĞİ KURULUYOR
Karadeniz
G.Tarihi: 19.04.2021 06:18
2427 Okunma
0
SUŞEHRİ'NE JANDARMA KOMANDO BİRLİĞİ KURULUYOR

SİVAS-Suşehri ilçesine jandarma komando birliği kurulacağı bildirildi. Jandarma Komando Birliği bulunan Şebinkarahisar'da acemi birliği kurulması isteniyor.

AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu, yaptığı yazılı açıklamada, jandarma komando birliğinin 9 Nisan tarihinden itibaren ilçede göreve başlayacağını belirtti. Uzun uğraşlar sonucunda ilçede kurulmasına karar verilen jandarma komando birliği hakkında bilgiler veren Uğurlu, 125 rütbeli personelden oluşacağını aktardı.

SUŞEHRİ İSTEDİĞİNİ ALABİLİYOR

Komşu ilçemiz olan Suşehri, ilçedeki siyasi yöneticilerin, AKP Sivas Milletvekillerinin ve Bakanların  önemli desteği ile doğalgazdan ulaşıma, sağlıktan askeriyeye kadar elzem yatırımlara kavuşuyor. Yeni Şebinkarahisar Gazetesi'nin ilçemizde kurulması için sık sık gündeme getirdiği acemi birliği için henüz bir çalışma bulunmazken, kenevir ekimi, doğalgaz, ulaşım gibi konularda verilen sözler yerine getirilemedi. Şebinkarahisar'da kurulması için sürekli olarak gündeme getirdiğimiz konularda çevre ilçelerin belediye ve ilçe başkanları, AK Partili siyasetçilerin de önemli desteğiyle elini çabuk tutuyor ve bir şekilde hizmet alıyor.

"YILLARCA UĞRAŞ VERDİK"

Komando birliğinin Suşehri'nde kurulması için büyük gayret gösterdiklerini ve yıllarca uğraş verdiklerini ifade eden Uğurlu, birliğin ilçelerine kazandırılmasında büyük katkıları olan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a, AK Parti Sivas Milletvekili ve Milli Savunma Komisyon Başkanı İsmet Yılmaz ile Sivas Milletvekilleri Semiha Ekinci ve Habib Soluk'a da teşekkür etti.

Haber kaynak:http://www.yenisebinkarahisar.net/haber/susehrine_jandarma_komando_birligi_kuruluyor-5567.html
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri