ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMI..

Vali Ünlü, Çanakkale Şehitlerimiz İçin Okutulan Mevlid-i Şerif Programına Katıldı

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMI..
Karadeniz
G.Tarihi: 29.05.2023 18:36
756 Okunma
0
Vali Ünlü, Çanakkale Şehitlerimiz İçin Okutulan Mevlid-i Şerif Programına Katıldı

Valimiz Sayın Enver Ünlü, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. Yıl Dönümü” etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Program kapsamında; ülkemizin birliği ve devletimizin bekası uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin ruhu için Giresun Merkez Hacı Miktad Camii'nde 17 Mart Cuma günü Cuma namazı öncesi hafızlar ve imam-hatipler tarafından Mevlid-i Şerif okunarak Kur’an-ı Kerim tilaveti icra edildi. 

Programın sonunda; Çanakkale Şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz ile 11 ilimizi etkileyen elim depremde ahirete irtihal eden vatandaşlarımız için hep birlikte dualar edildi.

Vali Ünlü tarafından, mevlit programına katılan cemaate camii çıkışında, lokum ve meyve suyu ikram edildi.

Mevlit programına katılan Vali Ünlü, program sonrası şehit aileleri ve vatandaşlarla da yakından ilgilenerek taleplerini dinledi.

Vali Ünlü, Mevlid-i Şerif programı sonrası “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yılı ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle aziz şehitlerimiz ve 11 ilimizi etkileyen elim depremde ahirete irtihal eden vatandaşlarımız için mevlid-i şerif okuttuk. Rabbim kabul eylesin.” paylaşımında bulundu.

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri