ŞENLİKOĞLU GAZETECİLER DERNEĞİ'NE LOKAL SÖZÜNÜ ...

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen programda gazetecilerle bir araya geldi. Şenlikoğlu, burada yaptığı konuşmada gazetecilerin toplumdaki olayların tarafsız ve objektif aktarılması noktasınd

ŞENLİKOĞLU GAZETECİLER DERNEĞİ'NE LOKAL SÖZÜNÜ ...
Karadeniz
G.Tarihi: 18.01.2022 11:12
696 Okunma
0
ŞENLİKOĞLU GAZETECİLER DERNEĞİ'NE LOKAL SÖZÜNÜ TEKRARLADI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen  programda gazetecilerle bir araya geldi. Şenlikoğlu, burada yaptığı konuşmada gazetecilerin toplumdaki olayların tarafsız ve objektif aktarılması noktasında önemli bir görev ifa ettiğini söyledi.

Gazeteciliğin dünyanın en zor meslekleri arasında yer aldığını söyleyen Başkan Şenlikoğlu, şöyle konuştu: “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum. Gazetecilik mesleği toplumdaki olayların tarafsız ve objektif aktarılması noktasında önemli bir görev ifa etmektedir. Gazetecilik mesleğinin niteliğinin, kalitesinin ve saygınlığının artırılmasının en temel yolu objektif ve tarafsız gazetecilik anlayışından geçmektedir. Gazetecilik mesleği aynı zamanda kamusal bir görevdir. Gazeteci arkadaşlarımızın tabiki sorunları büyük ama sorumlulukları sorunlarından çok daha büyüktür. Gazeteci arkadaşlarımızın ne zor şartlarda, ne zor koşullarda çalıştıklarını biliyoruz. Biz yerel yöneticiler olarak mümkün olduğu kadar yerel basının güçlü ve ayakta durabilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz”.

Başkan Şenlikoğlu, gazetecilere göreve geldiği ilk günlerde verdiği dernek lokali sözünü tekrarladı ve ” Gazeteciler Derneği’ne tahsis etmek için bir bina arayışımız var. Bazı alternatifler üzerinde duruyoruz ve en yakın zamanda sonuç alıp sizlere duyuracağız” dedi.

Konuşmanın ardından Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram organizasyona katılımından dolayı Başkan Aytekin Şenlikoğu’na teşekkür etti ve günün anısına bir plaket verdi.


UFUK KEKÜL

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri