TURİZM VE TANITMA DERNEĞİ’NDEN TSO’YA ZİYARET

TURİZM VE TANITMA DERNEĞİ’NDEN TSO’YA ZİYARET

 TURİZM VE TANITMA DERNEĞİ’NDEN TSO’YA ZİYARET
Karadeniz
G.Tarihi: 21.07.2022 12:38
580 Okunma
0
 TURİZM VE TANITMA DERNEĞİ’NDEN TSO’YA ZİYARET
Giresun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı N.Uğur Karaibrahimoğlu ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu ziyaret ettiler. İlin turizmle ilgili beklentileri ve sorunlarının konuşulduğu toplantıda, ilgili kişi ve kuruluşların katılımıyla gerçekleştirilmesi istenen Turizm Çalıştayı konusu gündeme geldi.
Başkan Çakırmelikoğlu, heyet üyelerine yaptığı konuşmada Giresun’un turizm potansiyelinin değerlendirilmesi, ilmizin turizm gelirlerinden daha çok pay alması için oda olarak üzerlerine düşen görevleri yapmaya devam ettiklerini söyledi.
Dernek başkanı Uğur Karaibrahimoğlu ise, yaptıkları çalışmalar hakkında Çakırmelikoğlu’na bilgiler verdi. Giresun Turizm Çalıştayı’nı önemsediklerini ifade eden Karainbrahim, ilimizin en eski ve köklü derneklerinden olan Giresun Turizm Tanıtma Derneği olarak turizm projelerinin oluşmasında, sektörün ve ilin turizm sorunlarının çözümünde etkinliklerine devam edeceklerini, bunun için de ziyaret ve toplantılarının süreceğini ifade etti.
Gireusn Turizm ve Tanıtma Derneği’nin TSO ziyaretinde dernek yönetim kurulu üyelerinden; Hüseyin Pehlian, Adem Bıçakçı, Tahsin Dervişoğlu,Uğur Ömür Tarakçı ve  Ufuk Kekül de yer aldı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri