ÇINAR RESTAURANT 2. ŞUBESİNİ KEŞAP’TA AÇTI

ÇINAR RESTAURANT 2. ŞUBESİNİ KEŞAP’TA AÇTI

ÇINAR RESTAURANT 2. ŞUBESİNİ KEŞAP’TA AÇTI
piraziz
4398 Okunma
1
“Giresun Piraziz’de uzun yıllardır et ve pide üzerine hizmet veren Çınar Restaurant, ikincisi şubesiyle Keşap’ta faaliyete başladı.”

Giresun’un tanınan ve bilinen lokantalarından Çınar Restaurant işletmecisi Olgun Bulut,  yaptığı açıklamada: “Bir marka olan Piraziz Köftesini Giresun’un her bir ilçesi ve bölgesine ulaştırmak için büyüme kararı aldık. Et ve pidelerimizle; tazelik, lezzet ve hijyen ile artık kendimizi ispatlamış bir işletme olarak, sektörümüzün öncüsü olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu sebeple artık Keşap ilçesi, Tepeköy Baytemür Cami yanı, Total Petrol ofisi bitişiğinde bulunan tesisimizde, aynı kalitede hizmet vermeye başladık.” dedi. Yeni açtıkları mekanın sahile sıfır konumda olduğuna dikkat çeken Bulut: “Deniz havası ve mükemmel manzarasıyla, lezzetli köfte yemek isteyenler buyursun gelsin” diyerek hemşehrilerimizi davet etti.Piraziz Haber
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Durmuş2 yıl önce
Güleryüz personel hijyen kalite lezzet hepsi bir arada keşap çınar et teprikler

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri