EYNESİL BELEDİYESPOR'A DESTEKLER SÜRÜYOR...

EYİMDER’DEN AMBERÇAY EYNESİL BELEDİYESPORA DESTEK

EYNESİL BELEDİYESPOR'A DESTEKLER SÜRÜYOR...
son-dakika-haberleri
G.Tarihi: 03.10.2022 07:26
1176 Okunma
0
EYİMDER’DEN EYNESİLSPORA DESTEK
Geçtiğimiz sezon 3.Lige çıkan AmberÇay Eynesil Belediyespor’a sponsorluk destekleri devam ediyor. 

Takımın ana sponsorluğunu üstlenen Amber Çay’dan sonra, “Kol Sponsor”luğunu da Eynesil İmam Hatipliler Derneği (EYİMDER) üstlendi.
Sponsorluk için EYİMDER Kültür Salonunda düzenlenen törene Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, EYİMDER Başkanı Ramazan Öztürk,  AmberÇay Eynesil AmberÇay Belediyespor Kulüp Başkanı Nail Civil ve EYİMDER Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güdük katıldı. 
Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, “Eynesil İmam Hatipliler Derneği EYİMDER’in ve mensuplarının başlatmış oldukları destek kampanyasından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Buradaki amaç sponsorluktan öte, STK olarak Kulübümüze gerçek manada destek vermektir. Dernek üyelerimizin başkan nezaretinde açmış oldukları bu kampanya ya karşılık olarak bizde kendilerine takımımızın formasını hediye ettik. Mensubu ve mezunu olduğum bu dernekten gurur duymaktayım” dedi. 
EYİMDER Başkanı Ramazan Öztürk ise, “Spor’un, özellikle de futbol’un ilçe ve şehir tanıtımına gelişmesine katkısı tartışılmaz ve aşikârdır. Tarihi, sosyal yapısı, sanayisi ve güzellikleri ile memleketimiz Eynesil’i profesyonel liglerde temsil ederek, tanıtımımıza ve gelişmemize yardımcı olan  AmberÇay Eynesil Belediyespor Kulübüne bu yolda destek olma kampanyası başlattık. Başlatmış olduğumuz kampanya ile üyelerimizde almış olduğumuz destekler nezdinde AmberÇay Eynesil Belediyespor Kulubüne sponsor olarak başkanlarımız ile anlaşmalarımızı yaparak imzalarımızı attık. Dernek olarak imam hatiplilere verdiğimiz desteklerin yanı sıra, her zaman, her yerde memleketimiz için hayır olan her şeye de destek vermeye devam edeceğiz.  Takımımıza bu yolda başarılar diliyorum“ dedi. 
Yapılan imza töreninin ardından Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz ve Eynesil AmberÇay Belediyespor Kulüp Başkanı Nail Civil tarafından destekte bulunan dernek üyelerine verilmek üzere formalar hediye edildi.  Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri