SAĞLIK GEREÇLERİ BELEDİYEYE BAĞIŞLANDI

BİR TIR DOLUSU SAĞLIK GEREÇLERİ BELEDİYEYE BAĞIŞLANDI

SAĞLIK GEREÇLERİ BELEDİYEYE BAĞIŞLANDI
son-dakika-haberleri
G.Tarihi: 24.06.2021 05:20
780 Okunma
0
Almanya’nın Bıelefeld kentinde engellilere yardım etmek amacıyla kurulan ‘El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ Giresun’a yardım eli uzattı.

Giresun Belediyesi’nin aracılığıyla gerçekleşen yardım kampanyasında ‘El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ tarafından engelli vatandaşlara dağıtılmak üzere bir tır dolusu tekerlekli sandalye, akülü sandalye ve çeşitli sağlık gereçleri ile kıyafetler Belediyeye bağışlandı.

Dernek yönetimi tarafından; 99 ince iskeletli yürüteç, 24 akülü araç, 29 düz tekerlekli araba, 3 tuvaletli araba, 8 çocuk arabası, 1 iri tekerlekli ayakta engelli arabası, 6 hasta yatağı, 3 yatak taşıma arabası, 8 akü, 6 oksijen makinesi, 17 koltuk değneği ile 48 parça oyuncak ve elbise kolisi Belediyeye ulaştırıldı ve Belediye tarafından da dağıtımı yapıldı.

Belediyeye teslim edilen sağlık gereçlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara adil ve eşit olarak ulaştırmaya başladıklarını bildiren Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Vatandaşlarımız için gerek belediyemiz tarafından verdiğimiz gerekse yardım kuruluşlarından bizlere ulaştırılan yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam ediyoruz. Öncelikle hayırlı bir bağış kampanyası düzenleyen Almanya’daki sağduyulu gurbetçilerimizle aramızda gönül köprüsü kuran başta El Ele Derneği Başkanı Dursun Karabel ve değerli yöneticileri olmak üzere tüm gönüldaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Sağ olsunlar Giresun’da yaşayan ve bizlerin baş tacı engelli kardeşlerimiz için topladıkları bir tır dolusu malzemeyi hiçbir karşılık beklemeden bizlere bağışlayarak teslim ettiler. Engelli kardeşlerimiz için söylenecek çok söz var ve onlar için yapılabilecekte çok şey var. Bu bağlamda bu projede emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ‘Giresun Engelleri Aşıyor’ dedik ve bu kapsamda da önemli bir mesafe kat ettik. Birçok çalışmayı engelli kardeşlerimiz için hayata geçirdik. Bunların da karşılığını gülümseyen bir yüzle, bir hayır duasıyla alıyor olmak maneviyatların en güzeli haline geldi. Engelli derneklerimizle el ele verdik, onları anlayarak onları dinleyerek aynı dili konuşur hale geldik” dedi.

Diğer yandan, dernek yönetimiyle oldukça yakından ilgilenen Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bu anlamlı bağıştan dolayı El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Karabel’e ve Yönetim Kurulu’na ayrı ayrı teşekkür plaketi verdi.

Diğer yandan yapılan dağıtım törenine Giresun Belediye Başkanvekili Salih Özdemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden de katıldı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri