SÜRÜCÜ KURSU HİZMETE GİRDİ

​Trabzon Vakfıkebir Büyükliman Mahallesi’nde Yusuf Sağlam, Sezer Sağlam ve Zekeriya Sevim tarafından kurulan ‘Vakfıkebir Sürücü Kursu’ düzenlenen bir törenle hizmete girdi. Vakfıkebir sürücü kursu hizmete girdi

SÜRÜCÜ KURSU HİZMETE GİRDİ
son-dakika-haberleri
G.Tarihi: 23.09.2021 22:15
2169 Okunma
0
Vakfıkebir sürücü kursu hizmete girdi

Trabzon Vakfıkebir Büyükliman Mahallesi’nde Yusuf Sağlam, Sezer Sağlam ve Zekeriya Sevim tarafından kurulan ‘Vakfıkebir Sürücü Kursu’ düzenlenen bir törenle hizmete girdi.


Vakfıkebir Büyükliman Mahallesi’nde Yusuf Sağlam, Sezer Sağlam ve Zekeriya Sevim tarafından kurulan ‘Vakfıkebir Sürücü Kursu’ düzenlenen bir törenle hizmete girdi.
Kursun açılışı dolayısıyla düzenlenen törene, TBMM Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Tonya Kaymakamı, Vakfıkebir Kaymakam Vekili Muhammet İkis, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Merthan Çelikdağ, Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Kant, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Yahya Sağıroğlu, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin, İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alparslan Beşli, Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Saadettin Çiçek, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu, Ziraat Odası Başkanı Muhammet Kılıç, daire amirleri, belediye meclisi üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar.
Haber: Tuncay HACIFETTAHOĞLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri