GÖRELE'YE YENİ KAYMAKAM

GÖRELE'YE YENİ KAYMAKAM
İnsanlar az bucuk karakterlerini belli eder ya, oda onlardan bir tanesi…
İlçedeki görevine başlar başlamaz takdir toplayarak, ilk icraatıyla gönüllere taht kurdu. Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, ‘Hoş geldin ziyareti’ kapsamında kendisine getirilen yada gönderilen çiçekleri kabul etmeyerek, yardıma muhtaç çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla çiçek ücretlerinin kaymakamlık sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı hesabına bağışlanmasını istedi. Böylelikle Kaymakam Ermiş, karakterini de belli etmiş oldu.
Kaymakam Ermiş’i diğer kaymakamlardan ayıran en önemli özellik ise esnaf ve vatandaşların yanında olması oldu.
Görevindeki ilk hafta çarşı esnafını ve vatandaşları gezerek, esnaf ve vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Ermiş, bu hareketiyle ne kadar insan canlısı olduğunu gösterdi. Güler yüzlülüğü, cana yakınlığı, samimiyeti de onun için artı değerdi.
Kaymakam Ermiş ile bire bir görüşmemizde şu sözleri, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in sayesinde değişen ve gelişen Görele için ayrı bir kazanç olacak.
Bilindiği üzere bir ilçenin gelişmesinde, büyümesinde ve kalkınmasında en büyük etken birlik ve beraberliktir. Başkan Tolga Erener, ilçede bunun en önemli örneğini teşkil etti.
Kaymakam Ermiş’te aynen Tolga Başkan gibi halkın ve vatandaşın yanında olduğunu, makamında oturarak gününü geçirmek yerine birebir vatandaşın ayağına giderek istek ve şikayetlerini dinleyeceğini kaydetti.
Tolga Başkan makam kapısını sökerek, ‘Akşam Çayı’ etkinliklerinde mahallelilerle bir araya gelerek, halk meclisi toplantıları düzenleyerek ve en önemlisi hasta ve yaşlı insanları evlerinde ziyaret ederek, bunu kanıtlamıştı.
Kaymakam Ermiş’te acilen aldığı kararla her hafta halk günü yapacağını, köy gezileriyle köylünün yanında olacağını duyurdu.
Ben yazımı Kaymakam Ermiş’in Görele’ye seslendiği bir sözüyle bitirmek istiyorum.
“Turizm geliştirilmesi, ekonomik yapının iyileştirilmesi, işsizliğin azaltılması, çevre gibi konularda özellikle çalışıp, projeler üretip, hedefimiz Görele’de bir farkındalık ve farklılık oluşturmaktır”
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri