​Kaptan Yusuf İle 40 Yıllık Özlem Sona Erdi!...

​Kaptan Yusuf İle 40 Yıllık Özlem Sona Erdi!...

​Kaptan Yusuf İle 40 Yıllık Özlem Sona Erdi!...
Beşikdüzü
2579 Okunma
0
Kaptan Yusuf İle 40 Yıllık Özlem Sona Erdi!...
Göreve geldiği 31 Mart yerel seçimlerinde Beşikdüzü Denizli Mahallesi muhtarlığını kazanan Yusuf Keleş (Kaptan Yusuf) yaptığı hizmetlerle taraflı tarafsız mahalle halkının takdirini kazanmaya devam ediyor.
Beşikdüzü Denizli Mahallesi’nin en büyük sorunlarından olan içme suyu projesini yerine getiren Beşikdüzü Denizli Mahallesi Muhtarı Yusuf Keleş (Kaptan Yusuf), sosyal medya hesabından duygularını şöyle ifade etti.
“Mevlam Utandırmadı.
Denizli Mahallemizin Yıllardır En Büyük Sorunlarından Biri Olan İçme Suyu Sorununu Denizli Mahallesi Muhtarı ve Heyeti Olarak Nihayet Çözüme Kavuşturmanın Onuru, Gururu, Mutluluğu ve Tarifsiz Sevinci İçerisindeyim. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Mahalle Halkıma Verdiğim İlk Vaadim Olan Su sorunu Çözeceğim Suyu Getireceğiz Dediğimde İnancım Tamdı. Aylardır Süren Mücadelemiz Sonuç Verdi Başardık. Bu Gece Bu Müjdeli Haberi Alınca Mutluluğumun Tarifi Yoktu. 11 Aylık Muhtarlık Dönemimizde Projemiz Yapıldı Onaylandı Kabul Edildi ve 28 Şubat’ta İhale Çıkıyor Mart Ayında İlk Kazma Vuruluyor.
Her Şeyden Önce Bu Vatana Millete Hayırlı Bir Evlat Yetiştiren O Elleri Öpülesi Annenin ve Babanın Evladı Olan ,Trabzon TİSKİ Genel Müdürümüz Sn. Ali Tekataş’a Mahallem İlçem ve Şahsım Adına Sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyorum. Tekrar Milletin Efendilerine Aziz Denizli Mahallesi Halkıma ve Komşularımız Sayvancık Seyitahmet İnsanına Hayırlı Uğurlu Olsun. Önce Gönülleri Birleştireceğiz, Birlikte Başaracağız Demiştik” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri