MUSTAFA SAKA HOCA BİNLERCE SEVENİYLE TOPRAĞA VERİLDİ

MUSTAFA SAKA HOCA BİNLERCE SEVENİYLE TOPRAĞA VERİLDİ

MUSTAFA SAKA HOCA BİNLERCE SEVENİYLE TOPRAĞA VERİLDİ
Beşikdüzü
G.Tarihi: 11.03.2019 12:31
8979 Okunma
0


MUSTAFA SAKA (49) EBEDİYETE UĞURLANDI

Motosiklet kazasında ağır yaralanan ve 37 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayata gözlerini yuman İmam Hatip Mustafa Saka (49) son yolculuğuna uğurlandı.
Çarşıbaşı ilçesinde kesilen ağacı çekmek için yola gerilen ince çelik halatı taktığı kask nedeniyle göremeyen ve bu nedenle boğazını çelik halatın kesmesi sonucu ağır yaralanan İmam Hatip Mustafa Saka, 37 gündür süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Çarşıbaşı İlçesi Kavaklı Mahallesi Camii İmam Hatibi Mustafa Saka, eşi Ayşe Saka ile birlikte 27 Ocak günü bir cenazeye katılmak için motosikletiyle evinden yola çıkmış, yolda seyir halinde iken, kesilen ağacı çekmek için yola gerilen çelik halatı taktığı kask ve yolda hiçbir güvenlik tedbiri alınmaması nedeniyle görmeyince boğazı kesilerek motosikletinden yere düşmüş, kendisi ağır eşi ise hafif yaralanmıştı. Kaza sonrası eşinin ve çevredekilerin yardımı ile bölgeye ambulans çağrılmış, olay yerine gelen ekipler Mustafa Saka ve eşi Ayşe Saka’yı yapılan ilk müdahalenin ardından Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırmıştı. Durumu ağır olan Mustafa Saka buradan ambulans helikopter ile KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edilmiş ve yoğun bakıma alınmıştı. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde 37 gündür yaşam mücadelesi veren İmam Hatip Mustafa Saka, 05 Mart 2019 Salı günü hayata gözlerini yumdu.
Yaşanan kaza sonrası, geniş çaplı inceleme başlatılırken, olayda ihmali olanlar hakkında kamu davası açılmıştı.
Mustafa Saka’nın cenazesi 6 Mart 2019 Çarşamba günü, Çarşıbaşı İlçesi Kavaklı Mahallesi Kıran Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.
Merhum Mustafa Saka hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
http://www.dogruhaber61.com

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri