Sevgi Barınağı Hayvanları Koruma gününde...

BULANCAK HABER BULANCAK BELEDİYESİ

Sevgi Barınağı Hayvanları Koruma gününde...
Bulancak
G.Tarihi: 09.10.2019 09:56
1194 Okunma
0
Sevgi Barınağı Hayvanları Koruma gününde ziyaretçilerini ağırladı

Bulancak Belediyesi Sevgi Barınağı, 4 Ekim Dünya Hayvanları koruma gününde ilçede bulunan kreş, ana okulu ve ilkokul öğrencilerini ağırladı.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe; Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, Giresun Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hüseyin Özkaya, Giresun Doğal Hayatı Koruma Şube Müdürlüğü ve Milli Parklar Müdürlüğü Personelleri ve Bulancak Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Sibel Taş ile Belediye personeli katıldı.

Barınakta bulunan kedi ve köpekleri yakından görerek sevme fırsatı bulan çocuklar mutlu olurken, hayvanların sevinçleri de gözlerine yansıdı. Ziyaret gün boyunca devam ederken, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, “Türkiye’de örnek gösterilen bir barınağa sahibiz. O yüzden adına Sevgi Barınağı dedik. Burada sahipsiz sokak hayvanları ve doğada çeşitli sebeplerle yaralanan, annesinden ayrı düşen yaban hayvanlarını misafir ediyor, temiz ve sağlıklı bir ortamda tedavi ve bakımlarını sürdürüyoruz. Allah’ın dilsiz kullarına bu imkanı sağlayan, Sayın Belediye Başkanımız Recep Yakar’a çok teşekkür ediyoruz. 4 Ekim Dünya Hayvanları koruma günümüz kutlu olsun” dedi.

Barınağı ziyarete gelen çocuklara, İl Orman Müdürlüğü tarafından şapka ve içinde kızılcam tonumu bulunan kalem dağıtıldı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri