BAŞSAVCIDAN BAŞKAN KARADERE'YE ZİYARET

BAŞSAVCIDAN BAŞKAN KARADERE'YE ZİYARET

BAŞSAVCIDAN BAŞKAN KARADERE'YE ZİYARET
Espiye
G.Tarihi: 31.10.2017 05:31
2067 Okunma
0

Başsavcıdan Belediye Başkanı Karadere’ye Ziyaret

Başsavcıdan Belediye Başkanı Karadere’ye Ziyaret Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere'yi makamında ziyaret etti. 
Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Mustafa Karadere gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan’a bilgiler verdi. Ziyaretten önce Başkan Karadere ve Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan ilçemizde devam eden cezaevi inşaatı ve adliye sarayı binası inşaatının çalışmalarını yerinde incelediler.

Espiye Belediyesi’nin hizmetlerle adından söz ettirdiğinin altını çizen Başkan Karadere, ilçemiz sakinlerine hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek açıklamasında “Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan ziyaretimize gelerek bizleri onurlandırdılar. Kendilerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendileri göreve başladığı zaman bizler hayırlı olsuna gittiğimizde bu davetimizi yapmıştık, sağ olsunlar bugün iade-i ziyaret yaptılar. Çalışmalarımız hakkında Başsavcımıza bilgiler sunduk. Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli Başsavcımıza çalışmalarında kolaylık diliyorum” dedi.

Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan ise Belediye Başkanı Mustafa Karadere’ye çalışmalarında başarılar dileyerek, istişare noktasında her zaman beraber hareket edeceklerinin altını çizdi.​
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri