EN YAKIN RAKİBİNE %70 FARK ATTI!

EN YAKIN RAKİBİNE %70 FARK ATTI!

EN YAKIN RAKİBİNE %70 FARK ATTI!
Espiye
G.Tarihi: 06.04.2019 16:34
1207 Okunma
0
Milliyetçi Hareket Partisi ile Giresun-Duroğlu’nda girdiği seçimde en yakın rakibine yüzde 70 fark atan Halil Çetin Duroğlu halkını tek tek ziyaret ederek kendilerine teşekkür etti.

Duroğlu’nda Pazar esnafını ve esnafı tek tek ziyaret eden Halil Çetin; Duroğlu halkına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sundu. Türkiye genelinde en fazla fark atan Belediye Başkan adayı olan Halil Çetin en yakın rakibine yüzde 70 gibi bir rakam fark atınca gündeme bomba gibi düştü. Duroğlu Beldesinde tüm sandıklardan fark atarak oy patlaması yaşayan Çetin kendisine destek verenleri tek tek ziyaret etti.

DUROĞLU HEPİMİZİN ORTAK SEVDASI

Duroğlu hepimizin ortak sevdası diyen Çetin; “Vatandaşlarımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Onlar bana güvenerek sandıkları patlattılar. Karşımızda ki güç ne olursa olsun benimle birlikte o duvarları yıktılar. Önümüzde kimse duramadı duramazda. Duroğlu’nu birlikte inşa edeceğiz. Sandıkları patlatan bu sevgi seline layık olacağım” dedi.

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri