Hayırsever İş Adamına Başkan’dan Teşekkür

Hayırsever İş Adamına Başkan’dan Teşekkür

Hayırsever İş Adamına Başkan’dan Teşekkür
Espiye
G.Tarihi: 02.03.2018 20:43
1359 Okunma
0
Hayırsever İş Adamına Başkan’dan Teşekkür

Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, hayırsever iş adamına eğitime verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederek tablo hediye etti.

Başkan Geçgel, hayırsever iş adamına eğitime verdiği katkıdan dolayı teşekkür ederek Giresunlu bakır ustalarının elde işlediği fındık tablosu hediye etti.

Güce ilçesinde açılacak olan Meslek Yüksek Okulu’nun yapımını üstlenen iş adamı Adnan Kara’yı makamında ağırlayan Başkan Geçgel, Gücenin eğitimine verdiği desteklerden dolayı iş adamı Kara’ya teşekkür ederek hediye taktim etti.

İlçeye açılacak olan Güce Meslek Yüksek Okulu’nun iç ve dış bakım ve onarımının büyük bir kısmını yaptıran Adnan Kara’ya teşekkür eden Başkan Geçgel, ”Bir insanın memleketine yapacağı en iyi hizmet eğitime yapacağı katkıdır. Adnan Bey ‘de bu davranışıyla hayırların en değerlisi olan eğitime katkı sağlamıştır.

Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel’i Makamında ziyaret ederek bir süre sohbet eden iş adamı Adnan Kara; Güce Belediye Başkanının yaptığı çalışmaları takdirle takip ettiğini, Güce’ye kısa zaman içerisinde çok büyük hizmetler yapıldığını, ilçenin çok büyük değişim yaşadığını belirtti. Bir Güce’li olarak bu hizmetlerin yapılmasından büyük bir mutluluk duyduğunu ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi koşullarda eğitim görebilmesi adına, her daim elini taşın altına koyacağını söyledi.HAYRİ BAHADIR GÜCE/GİRESUN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri