Eynesil'de Hijyen ve Gramaj Denetimi

Eynesil Belediyesi Zabıta ekipleri, fırınlarda denetim gerçekleştirdi.

Eynesil'de Hijyen ve Gramaj Denetimi
Eynesilhaberleri
G.Tarihi: 30.08.2023 14:51
514 Okunma
0
Eynesil’de zabıtadan fırın denetimi
Eynesil Belediyesi Zabıta ekipleri, fırınlarda denetim gerçekleştirdi.
Eynesil İlçesindeki emek, pide ve diğer unlu mamullerin üretimini yapan işletmelerde zabıta ekiplerince hijyen ve gramaj denetimi yapıldı. 
Yapılan denetimlerde bu işyerinde çalışanların ve satış yapanların temizliği, imalathane ve satış yerlerinin temiz olup olmadığı kontrol edildi. İşletmelerin istenilen şartlara uyulup uyulmadığı hususunda da kontroller yapan zabıta ekipleri, denetim esnasında eksiklik tespit edilen işletmelerin sahiplerine, bu eksikliklerini gidermeleri konusunda uyarılarda bulundular.  Zabıtalar kurallara uyan işletmelere ise teşekkür ettiler. 
Eynesil Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Zabıtalarımız yeni ekmek gramajı ve fiyatı sonrasında ilçemizde bulunan fırınlarda gramaj ve hijyen denetimi gerçekleştirdi. İşletmelerdeki imalathanenin temizliği, çalışanların temizliği, gramaj ve üretilen ürünlerin sağlığa uyumluluk koşulları gibi konularda kontrollerimiz ekiplerimiz tarafından periyodik olarak devam edecektir” denildi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri