3.OSB'Yİ BAKANLIK ONAYLADI

3. Organize Sanayi Bölgesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak, yürürlüğe konuldu

3.OSB'Yİ BAKANLIK ONAYLADI
Giresun
G.Tarihi: 22.08.2021 06:13
1165 Okunma
0
Giresun 3. OSB, Bakanlıkça Onaylandı!

Giresun’un doğu kesiminde kalan 5 ilçeyi kapsayan 3. Organize Sanayi Bölgesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak, yürürlüğe konuldu…

Giresun’un doğu kesiminde kalan 5 ilçeyi kapsayan Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi kurulması işi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak yürürlüğe konuldu. İlgili bakanlıktan yapılan duyuru, kapsamı içine aldığı ilçelerde büyük memnunluk yarattı.Giresun’un doğu kesiminde kalan 5 ilçeyi kapsayan 3. Organize Sanayi Bölgesi, Tirebolu ile Espiye ilçeleri arasında kalan yaklaşık 640 hektarlık alana kurulacak olup, yöremizde istihdama büyük katkı sağlayacak ve ilgili ilçelere de her açıdan değer katacak. İlimizin doğu kesiminde yer alan Espiye, Yağlıdere, Güce, Tirebolu ve Doğankent ilçelerini kapsam alanı içine alan 3. Organize Sanayi Bölgesi’yle ilgili olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan çıkan onay kararı, özellikle söz konusu ilçelerde büyük memnunluk yaratırken; ilk iş olarak bölgenin yer alacağı alanın istimlak işlemlerinin tamamlanacağı duyuruldu.

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri