Eynesil'de Mühendislik Hizmetleri Verilmeye başlandı

Eynesil'de Mühendislik Hizmetleri Verilmeye başlandı. Aydın, Müşavirlik Mühendislik İnşaat San.Ve Tic.Ltd Şti 0 543 788 7706 - 0 541 712 3410 Eynesil / Giresun

Eynesil'de Mühendislik Hizmetleri Verilmeye başlandı
Giresun
G.Tarihi: 08.11.2021 12:05
78807 Okunma
0
Eynesil' eksikliği derinden hissedilen mühendislik hizmetleri "Aydın, mühendislik" ile son buluyor. Bilindiği üzere ilçemizde mühendislik hizmetleri alma konusunda faaliyet gösteren bir iştirakimizin bulunmaması sebebiyle halkımız bu hizmeti alma noktasında çevre il ve ilçelere başvurmak zorunda kalıyordu. Mustafa Aydın ve Samet Karataş ortaklığında kurulan Aydın, Müşavirlik Mühendislik İnşaat San.Ve Tic.Ltd Şti.ilçemizde eksik kalan bu hizmetlere derman olma noktasında faaliyetlerine başladı. 

Türkiye'nin yapı sektöründe faaliyet gösteren en büyük şirketlerinin hem yurtiçi ve hem yurtdışı projelerinde görev almış, bu iki inşaat mühendisi, hemşerilerimiz, Plan Proje Taahhüt ve müteahhitlik hizmetleri alanında edinmiş oldukları tecrübeleri ile ilçe ve bölge halkıyla paylaşmak üzere yola çıkıyorlar. 

İnşaat mühendisi, hemşehrilerimizle yaptığımız görüşmede gayelerini;
 "profesyonel iş tecrübelerimizi, mühendislik müessesinin vermiş olduğu, ciddiyetle planlama çerçevesinde halkımızın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hayal ettikleri yaşam alanlarını, profesyonel dokunuşlarla ve çözüm odaklı yaklaşım anlayışıyla, tasarım,imalat ve imalattan sonraki dönemi de kapsayan komple bir hizmet Sunmak, Eynesil'e ve bölge halkına istihdam alanları oluşturup, yine Eynesil'imiz için gurur kaynağı ve bir marka haline gelebilmek "olarak dile getirdiler.

Bizde, EynesilHaber ailesi olarak Eynesil'imiz adına bu güzel düşünceler ile yola çıkan hemşehrilerimize çıkmış oldukları bu yolda muaffak olmalarını yüce Allah'tan niyaz ediyoruz. Haber:kaynak:eynesilhaber.com



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri