​LÜTFEN ÇEVREMİZE DAİMA DUYARLI OLALIM!

​LÜTFEN ÇEVREMİZE DAİMA DUYARLI OLALIM!

​LÜTFEN ÇEVREMİZE DAİMA DUYARLI OLALIM!
Giresun
G.Tarihi: 07.07.2023 21:44
641 Okunma
0
LÜTFEN ÇEVREMİZE DAİMA DUYARLI OLALIM!
VALİ ENVER ÜNLÜ “LÜTFEN ÇEVREMİZE DAİMA DUYARLI OLALIM!” UYARISINDA BULUNDU

Valimiz Sayın Enver Ünlü, “5 Haziran Dünya Çevre Günü” kutlama programı kapsamında 7 Haziran Çarşamba günü düzenlenen; bisiklet turu etkinliği ile deniz ve sahil temizliği etkinliğine katıldı.
Giresun Valiliğimiz himayelerinde; Giresun Belediye Başkanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa koordinasyonunda, ilgili kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların iştirakleriyle düzenlenen etkinlik Güre Mahallesinde Belediye Plajı bölgesinden başladı.
İlk olarak saat 12.00’de gerçekleştirilen “Bisiklet Turu Etkinliği” Güre Mahallesi OPET Petrol İstasyonu yanından başlayarak Giresun Belediyesi Plajlar bölgesinde sona erdi. Burada bisikletler bırakılarak, sahil boyunca plaj bölgesinde “Deniz ve Sahil Temizliği Etkinliği” yapıldı.  
Etkinlikler; Cumhurbaşkanlığımızın 2022/3 sayılı "Türkiye Çevre Haftası Genelgesi" gereğince; Doğal çevrenin korunması, sürdürülebilir yaşam çevrelerinin oluşturulması, iklim değişikliği ile mücadele konularında çevre bilincinin her geçen gün giderek arttığı ülkemizde Dünya Çevre Günü kutlamalarının daha katılımcı, çok paydaşlı şekilde gerçekleştirilmesi, çevre sorunlarının ve gelişmelerin değerlendirilmesi amacıyla 1- 7 Haziran 2023 tarihleri arasında “Çevre Haftası” olarak kutlanmakta olan program kapsamında gerçekleştirildi.
GİRESUN VALİLİĞİ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri