GİRESUNSPOR ALT YAPIYA ÖNEM VERECEK

GİRESUNSPOR ALT YAPIYA ÖNEM VERECEK

GİRESUNSPOR ALT YAPIYA ÖNEM VERECEK
Giresunspor
G.Tarihi: 06.04.2019 16:50
1307 Okunma
0


gurbetcigiresun.eu Gazete İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ethem Bakar’a özel açıklamalarda bulunan Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren önümüzdeki maçlardan sonra en önemli projelerinin alt yapı olduğunu açıkladı.

Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren yönetimi Aralık ayında işbaşına gelir gelmez transfer sezonu ile mesaiye ‘merhaba’ demişti. Yoğun bir dönemden geçen Sacit Ali Eren yönetimi ilk olarak alt yapıyı Adil Tozlu’ya emanet etti.

Haziran ayında olağan genel kurulumuz var bu olağan kongrede yeniden aday olup alt yapı ve takımımızın öz kaynakları ile ilgili önemli çalışmaların temelini atacağız.

Giresunspor Teknik direktörğ Kemal Kılıç ile birlikte alt yapı hakkında da görüş alışverişinde bulunduklarını ve kendisinin görüşler-ininde alındığını söyleyen Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren yönetiminin yeni sezon için de kapsamlı planlarının olduğu sözlerine ekledi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri