BUZAĞI DESTEKLEME BAŞVURULARI...

BUZAĞI DESTEKLEME BAŞVURULARI...

BUZAĞI DESTEKLEME BAŞVURULARI...
son-dakika-haberleri
G.Tarihi: 24.06.2021 07:01
873 Okunma
0
 
2020 Yılı Buzağı Destekleme Başvurusunda Son Gün: ‘15 HAZİRAN’
 
2020 yılı içerisinde doğan buzağılar için destekleme başvuruları, 15 Haziran 2021 tarihi itibariyle son bulacaktır. Yetiştiricilerimizden; işletmesi soykütüğüne kayıtlı olanlar Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğine, herhangi bir örgüte üyeliği bulunmayan ön soykütüğüne kayıtlı işletmeler ise doğrudan İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine başvuru yapacaktır.
 
İl/İlçe Müdürlüklerine gelme imkanı bulunmayan yetiştiricilerimiz ise Tek Pencere Sistemi (www.tekpencere.tarbil.gov.tr) ve Tarım Bilgi Sistemi (www.etarim.gov.tr) üzerinden e-devlet şifresi ile müracaat edebilecektir. Bu kapsamda; “Buzağı Desteklemesi İçin Başvuruların Alınarak İcmal Listelerinin Askıya Çıkarılması” hizmet çeşidi seçilerek kredi kartı ile online ödeme işleminin yapılması gerekmektedir.
 
2020 yılı 1’inci dönemde desteklemeye başvuran yetiştiricilerimizin 2’nci dönem için ayrıca başvuru yapmalarına gerek yoktur.
 
15 Haziran 2021 sonrasında, 2020 yılı buzağı desteklemesi için başvuru alınmayacak olup, yetiştiricilerimizin herhangi bir hak kaybına uğramamaları için belirtilen tarihe kadar müracaatlarını yapmaları önemle duyurulur.
 
 
Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri