Şehidimizin Babası Dualarla Sonsuzluğa Uğurlandı

Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, Şehit Polis Memuru Murat Mimiroğlu'nun vefat eden değerli babası Mustafa Mimiroğlu için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Şehidimizin Babası Dualarla Sonsuzluğa Uğurlandı
Tirebolu
G.Tarihi: 22.09.2023 06:48
989 Okunma
0
Giresun Valilliğinden yapılan açıklamada;

Aziz Şehidimizin Babası Dualarla Sonsuzluğa Uğurlandı

Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, Şehit Polis Memuru Murat Mimiroğlu'nun vefat eden değerli babası Mustafa Mimiroğlu için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Tedavi gördüğü Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 26 Ağustos Cumartesi günü tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Şehidimizin kıymetli babası Mustafa Mimiroğlu için 27 Ağustos Pazar günü cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze töreninin ardından Mustafa Mimiroğlu için İlimiz Tirebolu ilçesinde bulunan Halkovalı Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

Namazın ve okunan duaların ardından Mustafa Mimiroğlu’nun cenazesi; Şehit oğlunun kabrinin yanında, sevenlerinin gözyaşları ve duaları arasında toprağa verildi.

Öğle namazını müteakip Demirci Mahallesi Aile Mezarlığına defnedilen Şehidimizin babası Mustafa Mimiroğlu için Vali Serdengeçti, aile üyelerine başsağlığı dileyerek “Şehit Polis Memuru Murat Mimiroğlu'nun ebedi aleme irtihal eden muhterem babası Mustafa Mimiroğlu'nu son yolculuğuna uğurladık. Rabbim merhametiyle muamele eylesin, mekânı cennet olsun.” ifadelerine yer verdi.

Cenaze törenine, Mimiroğlu’nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Tirebolu Kaymakamı Dr. Muhammed Lütfi Kotan, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, çok sayıda bürokrat, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

02.10.2016 tarihinde Suriye’den Kilis’e atılan roketin patlamamış parçalarının imhası sırasında meydana gelen patlama sonucu Şehit olan Polis Memuru (Bomba İmha Uzmanı) Murat Mimiroğlu’nun kıymetli babası Merhum Mustafa Mimiroğlu’na Allah'tan rahmet, Aziz Şehidimizin ailesi, yakınları ve sevenlerine de sabırlar dileriz.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri