AHMET KAÇAR EBEDİ ALEME DUALARLA UĞURLANDI

GÖRELE'Lİ ŞAİR AHMET KAÇAR,

AHMET KAÇAR EBEDİ ALEME DUALARLA UĞURLANDI
Görele
G.Tarihi: 17.05.2018 21:25
2886 Okunma
1


AHMET KAÇAR EBEDİ ALEME DUALARLA UĞURLANDI

TRT repertuvarında da birçok eseri bulunan ve eserleri Zeki Müren, Bülent Ersoy, Müzeyyen Senar gibi ünlü isimler tarafından seslendirilen Göreleli Şair, büyük usta Ahmet Kaçar (92) son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazı Hasanağa Merkez Camide ikindi namazına müteakiben kılınan Büyük Usta Ahmet Kaçar, için Belediyemiz tarafından Cumhuriyet Meydanında tören düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende büyük usta Ahmet Kaçar için dualar edildi. Yakın arkadaşları ise Kaçar'ın hayatına ilişkin anekdotlar anlattı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, taziyeleri kabul ederek, Görele büyük bir değerini daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

Ahmet Kaçar’ın her zaman gülen yüzüyle anılacağını, hiçbir zaman hafızalardan silinemeyeceğini belirten Erener, “Ahmet Kaçar anlatılmaz, yaşanır. Onun bizlere bıraktığı büyük eserler hiçbir zaman hafızalarımızdan silinmeyecektir. O Görele için bir değerdi. Onu bugün kaybettik fakat belediye olarak onun eserlerini yaşatmaya söz veriyoruz. Söylenecek çok şey yok. Kelimelerin değer kaybettiği anlardan bir tanesini yaşıyoruz. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun” dedi.
Büyük usta Ahmet Kaçar, tören sonrası yapılan dualarla Cillioğlu Mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
Kamil YILMAZ -GÖRELE

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Mümtaz Kurtal5 yıl önce
beraber çalıştığımız zamanlar olmuştu.mekani cennet olsun

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri