GÖRELESPOR EVİNDE MAĞLUP OLDU

Görelespor, Evinde Vuruldu: 0-2

GÖRELESPOR EVİNDE MAĞLUP OLDU
Görele
G.Tarihi: 04.11.2022 03:51
714 Okunma
0
Görelespor, Evinde Vuruldu: 0-2

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcilerimizden Görelespor, evinde oynadığı maçta Ulubey Belediyespor’dan şok bir mağlubiyet alırken; 1926 Bulancakspor ise zorlu Ünye deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü…

Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil eden ve 4. Grupta mücadele veren iki temsilcimiz de hafta sonu ilginç sonuçlara imza attı. Ligde 3’ncü maçlarını oynayan temsilcilerimizden Görelespor, kendi evinde Ordu temsilcisi Ulubey Belediyespor karşısında şok bir yenilgi alırken; 1926 Bulancakspor’da deplasmanda Ünyespor ile 1-1 berabere kaldı.Ligde ilk 2 hafta bir galibiyet ve bir de beraberlik alan Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Görelespor, kendi saha ve seyircisi önünde Ulubey Belediyespor’a, son dakikalarda yediği gollerle 2-0 mağlup olurken; taraftarlarını sükutu hayale uğrattı. Görelespor, ligdeki 4’ncü maçını hafta sonu Erzincan deplasmanında grubun iyi takımlarından Ulalarspor ile yapacak. Yeni sezona dışta ve içte oynadığı maçlarda aldığı yenilgilerle başlayan Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz 1926 Bulancakspor, 3’ncü haftada çıktığı Ünye deplasmanında güçlü rakibiyle 1-1 berabere kalarak puanla tanıştı ve kötü gidişe son verdi. Ev sahibi Ünye’nin, 7’nci dakikada penaltı golüyle 1-0 öne geçtiği mücadelede Bulancakspor, bu gole 80’nci dakikada Abdullah Yurttaş ile cevap verdi ve bu zorlu maç 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Yeni teknik adam Mehmet Serhan Baki ile yoluna devam eden Bulancakspor, 4’ncü haftada kendi evinde Samsun temsilcisi Çarşambaspor’u ağırlayacak. Her iki temsilcimize de hafta sonu oynayacağı maçlar için başarılar diliyoruz.
MAHMUT BORA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri