HALKIMIZI DENİZLE DAHA FAZLA BULUŞTURACAĞIZ

HALKIMIZI DENİZLE DAHA FAZLA BULUŞTURACAĞIZ

HALKIMIZI DENİZLE DAHA FAZLA BULUŞTURACAĞIZ
Görele
G.Tarihi: 23.09.2019 20:07
3030 Okunma
0
HALKIMIZI DENİZLE DAHA FAZLA BULUŞTURACAĞIZ

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Ulaştırma Bakanlığı Demiryolları Limanlar Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğü tarafından ilçemizde yapımına başlanılan Balıkçı Barınağı çekek yeri inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Görele Limanı içerisinde yapımına başlanılan inşaat çalışmalarıyla alakalı Liman Başkanı Erhan Zeynel’den bilgi alan Belediye Başkanı Tolga Erener, denizle iç içe olan fakat denizden uzak bırakılan ilçemizi tekrar denizle buluşturacaklarını söyledi.

Belediye olarak deniz kıyılarını mesire amaçlı olarak kullanılmasına uygun hale getireceklerini belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “İlçemiz limanında Ulaştırma Bakanlığı Demiryolları Limanlar Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğümüz tarafından Balıkçı Barınağı çekek yeri inşaat çalışmalarına hayırlısıyla başlandı. İnşallah bittiğinde liman içimiz amatör kayıkçılar, olta balıkçıları, yelkenliler ve en önemlisi belediye olarak yapacağımız imalatlardan sonra deniz kıyılarını halkımızın mesire amaçlı olarak kullanmasına uygun hale getireceğiz. Halkımızı denizle daha fazla buluşturacağız” dedi.

Liman Başkanı Erhan Zeynel ise, projenin 90 gün içerisinde tamamlanmasının planlandığını belirterek, “Bu projeyle 140 adet tekne bağlama yeri ve ana mendireğin onarımı yapılacaktır” dedi. Kaynak görele belediyesi


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri