MHP ERİYEN BİR PARTİ DEĞİL, GÜÇLENEN VE BÜYÜYEN BİR PARTİDİR

MHP ERİYEN BİR PARTİ DEĞİL, GÜÇLENEN VE BÜYÜYEN BİR PARTİDİR

MHP ERİYEN BİR PARTİ DEĞİL, GÜÇLENEN VE BÜYÜYEN BİR PARTİDİR
Görele
G.Tarihi: 06.11.2017 14:12
1868 Okunma
0
MHP ERİYEN BİR PARTİ DEĞİL, GÜÇLENEN VE BÜYÜYEN BİR PARTİDİR
Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Teşkilatı, Başkan Müjdat Öz ile birlikte Görele ve Eynesil İlçe Teşkilatında partililer ile bir araya geldiler.
Giresun MHP İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Görele ve Eynesil’de partilerine olan ilginin yoğun bir şekilde devam etmesi nedeniyle memnuniyetlerini dile getirdiler.
Eynesil’deki toplantıda Gazetemizin sorularını cevaplayan MHP Giresun İl Başkanı Müjdat Öz, MHP Giresun’da kan kaybediyor şeklide bazı gazetelerde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını aksine Giresun’da MHP’nin daha da güçlendiğini belirtti.

Başkan Öz,“ İYİ Parti kuruldu. Vatana millete hayırlı olsun. Ancak kuruluş aşamasından bu yana partimize yönelik olarak bir algı operasyonu vardı. Bu maalesef Giresun’da da etkili bir şekilde kullanıldı. Son dönemlerde bazı gazetelerde ve sosyal medyada gerçek olmayan sayılar verilerek, Milliyetçi Hareket Partisinin eridiği, üyelerinin istifa ettiği şeklinde asılsız haberler yapıldı. Bunları biz yakinen takip ettik. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinin bu konuyla ilgili olarak Yüksek Seçim Kuruluna bir başvurusu oldu. Bu başvuru doğrultusunda tüm Türkiye’yi kapsayacak bir karar çıktı. Bizde bu karar doğrultusunda bütün ilçe teşkilatlarımızdan ilçe seçim kurullarına başvurarak yapılan istifaları tespit ettirdik. Bu sayıları aldığımızda son bir, bir buçuk yıllık dönem içerisinde Giresun’daki toplam istifa edenlerin yaklaşık 200 civarında olduğunu gördük.  Bu sayının içerisinde memur olanlar, üniversite kazananlar,  öğretmen olanlardan ve buna benzer nedenlerden dolayı bu birkaç ay içerisinde değişik nedenlerle istifa eden arkadaşlarımız da var. Bunların elemelerini yaptığımızda Giresun ilinde, 16 ilçe dâhil olmak üzere değişim hareketinden dolayı istifa edenlerin sayısının toplam 100 civarında olduğunun tespit ettik. Ancak bazı gazetelerde MHP’den 600 kişinin istifa ettiği şeklinde bir haber çıktı. Kesinlikle bunlar gerçeği yansıtmıyor. Biz bunları Genel Merkezin sisteminden kontrol ediyoruz. Kesinlikle bu şeklide bir istifa yoktur, bundan daha fazla Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılım vardır. Yakın bir zamanda zaten Milliyetçi Hareket Partisine katılım töreni yaparak, ilçe seçim kurulundan almış olduğumuz resmi istifa talepleri ile birlikte neyin doğru,  neyin yanlış olduğunu hangi sayının doğru olduğunu, kimlerin doğru konuştuğunu kimlerin yalan konuştuğunu kamuoyunun bilgisine sunacağız. Kesinlikle kamuoyunda tartışılan rakamlar gerçeği yansıtmamaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi eriyen bir parti değil, güçlenen ve büyüyen bir partidir” dedi.
BAŞKANLAR TEŞEKÜR ETTİ
MHP İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ilçelere yaptıkları ziyaretten dolayı sosyal medya üzerinde paylaşım yapan MHP Görele İlçe Başkanı Volkan Işkın, “İl Başkanımız Müjdat Öz Bey ve Eynesil ilçe Başkanımız Abdurrahman Gül, Espiye İlçe Başkanımız Mustafa Akgün,  Çanakçı İlçe Başkanımız Sebahattin Senel ve değerli yöneticilerine MHP Görele İlçe Teşkilatının değerli üyelerine bu güzel birliktelik için teşekkürlerimi sunarım” dedi.
Eynesil MHP  İlçe Başkanı Abdurrahman Gül ise, “İlçe ziyaretlerini Giresun’un Kalesi olan Eynesil İlçemizden başlatan, MHP Giresun İl Başkanım Sn.Av. Müjdat Öz ve yönetim kuruluna, sevgili ilçe başkanlarıma,  ilçemizi şereflendirip siyasi açıklamalarından dolayı teşkilatım adına teşekkürlerimi sunar, çalışmalarında başarılar dilerim.
Hiçbir siyasi ikbal peşinde olmayan Eynesil MHP ilçe teşkilatı dimdik ayakta ve de Cumhuriyet'inin ve Devletinin yanındadır. MHP İlçe teşkilatı olarak şuna inanıyoruz ki,  Eynesil düşerse Giresun düşer. Giresun düşerse, Genel Merkezi düşer. MHP Genel Merkezi düşerse Türkiye düşer. Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır" dedi. Ahmet CEYLAN


 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri