YILIN ŞOFÖRLERİ SEÇİLDİ

YILIN ŞOFÖRLERİ SEÇİLDİ

YILIN ŞOFÖRLERİ SEÇİLDİ
Görele
G.Tarihi: 16.05.2017 12:10
2482 Okunma
0
Yılın şoförleri seçildi
Görele Şoförler ve Otomobilciler Derneği ve Görele Emniyet Müdürlüğü tarafından yılın öğrenci servis şoförü seçilen Yaşar Gökçe ile yılın şoförü seçilen Ali Tiryaki plaketle ödüllendirildi.
Görele Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Muzaffer Kefal, kapalı spor salonunda düzenlenen törende bu sene yılın öğrenci servis şoförünü Yaşar Gökçe, yılın şoförü olarak da Ali Tiryaki'yi seçtiklerini söyledi.
Kefal, Gökçe ve Tiryaki’ye diğer şoförlere örnek teşkil edecek hal ve hareketler sergilediği için teşekkür ederek, "Trafikte gösterdiği örnek davranış ve duyarlılığından dolayı öğrenci servis şoförlerinden Yaşar Gökçe ile şehir içi dolmuş durağı çalışanlarından Ali Tiryaki’yi Emniyet Müdürlüğümüzce yılın şoförü seçtik. Trafik kurallarına uymada ve hiçbir cezai işlemi bulunmayan şoför arkadaşımız diğer şoförlere örnek bir hareket sergilemiştir. Bizler de bunun ödüle layık olduğu düşüncesiyle kendisini plaketle ödüllendirdik. Tekrardan kendilerine kurallara en iyi şekilde riyakâr ettiği için teşekkür ediyoruz." dedi.
Yılın servis şoförü seçilen Gökçe ve yılın şoförü seçilen Tiryaki ödülünü Görele Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Muzaffer Kefal’in elinden aldı. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri