EYNESİLSPOR'DA TEKNİK DİREKTÖR ALBAY DÖNEMİ SONA ERDİ

​Eynesil teknik direktör Albay ile yollarını ayırdı TFF 3.Lig 2.Grup Takımlarından Amber Çay Eynesil Belediyespor Kulübü art arda aldığı 3 yenilgiden sonra Teknik Sorumlu Ercan Albay ve Yardımcı Antrenör Kadir Kureş ile yollarını ayırdı.

EYNESİLSPOR'DA TEKNİK DİREKTÖR ALBAY DÖNEMİ SONA ERDİ
Karadeniz
G.Tarihi: 27.10.2023 01:33
1087 Okunma
0
TFF 3.Lig 2.Grup Takımlarından Amber Çay Eynesil Belediyespor Kulübü art arda aldığı 3 yenilgiden sonra Teknik Sorumlu Ercan Albay ve Yardımcı Antrenör Kadir Kureş ile yollarını ayırdı. 
Ligin ilk maçında kendi sahasında Karşıyaka’ya 3-1, deplasmanda Anadolu Üniversitesi SK’ya 1-0 ve geçen hafta yine kendi sahasında 1954 Kelkit Belediyespor’a 2-1 yenilen Amber Çay Eynesil Belediyespor yeni teknik sorumlu arayışına gitti. 
Yönetim kadrosunun ve Amber Çay Eynesil Belediyespor Başkanı Ergin Göleli’nin, sezon başlamadan önce takımın ve teknik heyetin 2. Lige çıkacak kapasitede olduğu yönündeki açıklamaları ümitlenen  
Taraftarlar 3 hafta boyunca büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. 
Amber Çay Eynesil Belediyespor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Futbol A Takım Teknik sorumlumuz Ercan Albay ve yardımcı antrenörümüz Kadir Kureş ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.
Hocalarımıza emeklerinden dolayı teşekkür eder, hayatlarında başarılar dileriz” denildi.  
Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri