ORDU GİRESUN YAYLA YOLU HİZMETE HAZIR

Ordu Çambaşı Yaylası’nı Giresun’un Paşakonağı Yaylası’na bağlayan 3,3 km’lik güzergahta yapılan beton yol

ORDU GİRESUN YAYLA YOLU HİZMETE HAZIR
Karadeniz
G.Tarihi: 27.10.2023 01:33
1282 Okunma
0
İKİ İLİ BAĞLAYAN YAYLA YOLUNDA SONA GELİNDİ

ORDU ÇAMBAŞI YAYLASI’NI GİRESUN’UN PAŞAKONAĞI YAYLASI’NA BAĞLAYAN 3,3 KM’LİK GÜZERGAHTA BAŞLAYAN BETON YOL HİZMETE HAZIR

Ordu’nun Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası’nda hayata geçirilen 3,3 km uzunluğundaki beton yol çalışmalarında sona gelindi. Ordu Büyükşehir Belediyesi V kanal çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolu standardı yüksek ulaşım imkanıyla vatandaşların hizmetine sunacak.

 Toplam yol ağı, Türkiye ortalamasının 4 katından fazla olan kentte, ilçelerde sürdürülen yol çalışmalarında büyük aşama kaydedildi. 19 ilçede yoğun çalışma temposu içinde olan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, belirlenen program çerçevesinde yolları arazi ve iklim şartların göre asfalt ve betonla buluşturarak konforlu bir yapıya kavuşturuyor.

GİRESUN’A ULAŞIM SAĞLIYOR

Çambaşı Yaylası üzerinden Giresun’a direkt ulaşım sağlayan yol, turizme de önemli katkılar sunacak. İki ilin yaylalarını gezmek isteyen vatandaşlar kısa yoldan konforlu ulaşımla yaylanın tadını çıkaracak.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 Kabadüz ilçesi Musakırık Mahallesi Muhtarı Enver Taşpınar ve yıllardır bu yolu kullanan vatandaşlar çalışmalardan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Başkan Güler ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar, “Sürekli kullandığımız bu yoldan yaylamıza ulaşmak için bu noktadan 3 saatte geçiyorduk. Araçlarımız çamurda batıyordu. Artık 10 dk’da buradan geçebiliyoruz. Yapılan çalışma turizme de önemli katkı sağladı. Buradan Giresun Paşakonağı Yaylası’na geçmek isteyen vatandaşlarımız yolun bozuk olması nedeniyle geri dönmek zorunda kalıyordu. Artık direkt ulaşım sağlanabilecek. Bizlere bu imkanı sunan Başkanımız Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri