TİREBOLU SAHİLİNDE ERKEK CESEDİ BULUNDU

TİREBOLU SAHİLİNDE ERKEK CESEDİ BULUNDU

TİREBOLU SAHİLİNDE ERKEK CESEDİ BULUNDU
Tirebolu
G.Tarihi: 12.07.2016 21:39
5879 Okunma
0
TİREBOLU SAHİLİNDE ERKEK CESEDİ BULUNDU
İlçenin Beygir Kumu Plajında ayakları bağlı vaziyette bulunan ve 30-35 yaşlarındaki cesedin kime ait olduğu henüz tespit edilemedi..!
Tirebolu’da Ramazan Bayramı’nın ilk günü meydana gelen boğulma olayından sonra, bayramın üçüncü günü ilçe sahilindeki kumsalda bu kez bir erkek cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Tirebolu’nun batı yakasındaki Beygir Kumu Plajında 7 Temmuz Perşembe günü saat 14.30 sıralarında deniz kenarına yakın kayalıklar arasında ayakları bağlı vaziyette 30-35 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir erkeğe ait ceset, olay yerine giden balıkçılar tarafından görülerek, hemen Emniyet Birimlerine haber verildi.
Emniyet Ekiplerinin olay yerine intikaliyle birlilkte C. Başsavcılığı da, balıkçılar tarafından bulunan ceset üzerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemede 30-35 yaşlarında bir erkeğe ait olan cesedin ayaklarının kementle bağlı olduğu, ellerinde morarma ve şişlikler görüldüğü anlaşılırken; vücudunun bazı bölümlerinde de darp izlerine rastlandığı kaydedildi.
Tirebolu’daki kumsalda cesedi bulunan ve kimliği henüz tespit edilemeyen şahsın, esas ölüm nedeninin anlaşılması için önce Tirebolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı ve oradan da Trabzon Adli Tıp Kurumuna göderildiğ öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma ve takibata devam edildiği bildirildi.


Haber: Emin YALÇIN (Tirebolu Ekspres)
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri