TİREBOLU'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

TİREBOLU ŞEHİT YUNUS YILMAZ

TİREBOLU'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Tirebolu
G.Tarihi: 10.07.2016 21:56
11331 Okunma
0
TİREBOLU'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Hakkari’nin Aktütün Bölgesinde PKK’lı teröristlerin yola döşediği patlayıcıların infilak etmesi sonucu 5 askerimiz şehit olurken; şehitlerden birinin acısı Tirebolu’ya düştü...
Şehit acısı bu kez Tirebolu’ya düştü. Hakkari’deki Aktütün Karakolunda sözleşmeli asker olarak görev yapan Tirebolulu Yunus Yılmaz, PKK’lı teröristlerin yola döşediği patlayıcıların infilak etmesi sonucu 4 arkadaşıyla birlikte şehit oldu.
Edinilen bilgiye göre, 10 Temmuz Pazar sabahı Hakkari’nin Aktütün Bölgesinde meydana gelen acı olayda, yola döşenmiş olan patlayıcıların askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirildiği ve araçta bulunan askerlerden 4’ünün olay anında şehit düştüğü ve birinin de yaralandığı öğrenilirken; yaralı askerin de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.
Hakkari Valisi Cüneyt Orhan Toprak, yaptığı ilk açıklamada olayı doğrularken; acı haberin şehitlerin ailelerine bildirildiğini kaydetti.
5 ŞEHİTTEN BİRİ TİREBOLU'LU

Hakkari’de meydana gelen üzücü olayda şehit düşen 5 askerden birinin Tirebolulu olduğu ve isminin de Yunus Yılmaz olduğu açıklanırken; acı haber şehit askerin Düzköy Köyündeki yakınlarına ve Bursa’da oturmakta olan ailesine duyurulduğu bildirildi. Tirebolulu şehitin Düzköy’den Selami Yılmaz’ın oğlu olduğu öğrenildi. Olayı duyduktan sonra kendisiyle görüştüğümüz Düzköy Muhtarı Emin Aydın, şehit asker Yunus Yılmaz’ın ailesinin Bursa’da ikamet ettiğini ve ailenin vereceği karara göre cenazenin nerede toprağa verileceğinin belli olacağını ifade ederek, “Acımız maalesef çok büyük. Şehit askerin baba ocağı taziyeye gelenlerle dolup taşıyor. Ancak, şehit askerimizin ailesi Bursa’da oturuyor. Acı haber onlara da iletildi. Ne yapılacağını henüz bilemiyoruz” dedi. 

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri