​Ak Parti’ de aday belirleme süreci

Ak Parti’ de aday belirleme süreci

Ak Parti’de millette karşılığı olmayan bazı aday adayları aday olarak gösterildi. Aday gösterilen bu adaylara bazı Ak partililer ve seçmenler çok sert tepki gösterdi. Milletle irtibatı kopuk adaylar kulis odalarında aday yapıldı. 31 Mart'ta millet, sokakta karşılığı olmayan adaylara cevabını sandıkta verebilir.
Ak parti’ de 24 Haziran'da yapılan aday belirleme hataları, 31 Mart seçimi öncesinde de yapıldı. 
24 Haziran seçiminde hata yapılarak millette karşılığı olmayanlar aday gösterildi ve Ak parti’ nin 10 puan kaybetmesine sebep oldu.
24 Haziran'da sayın cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti arasında 10 puan fark ortaya çıktı. Zaten sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da milletin bize 24 Haziran milletvekilliği seçiminde sandıkta verdiği mesajı aldık. Bundan sonra gerekeni yapacağız, diye açıklama yapmıştı. Milletvekili aday listelerine, müdahale edilmemiş olsaydı, millette karşılığı olan illerdeki isimler aday gösterilseydi, AK Parti'nin parlamentodaki milletvekili sayısı daha fazla olabilirdi. Halkta karşılığı olmayanların aday yapılmasına millet 24 Haziran'da sandıkta Ak parti’ ye göstermişti.
Bu millet Sandıkta cevabını verebilir.
Sokakta karşılığı olmayan, millette karşılığı olmayan bazı kişiler Ak Parti’nin belediye başkan adayı yapıldı. Bu duruma bazı seçmenlerde başta Ak parti seçmenleri olmak üzere belediye başkan adayı yapılan adaylara tepki gösterdi, gösteriyor. Tepkiler bitmek bilmiyor, bu tepkiler 31 Mart akşamına kadar da devam edecek gibi görülüyor. Millet Ak parti’ ye 7 ve 24 Haziran’da sandıkta verdiği cevabı 31 Mart yerel seçiminde de verebilir. Millet, Ak Parti’ye 31 Mart akşamı bir sürpriz yaşatabilir.

Kaynak:https://www.facebook.com/seref.kocek
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri