BELEDİYEDEN BAYANLARA KREDİ DESTEĞİ

BELEDİYEDEN BAYANLARA KREDİ DESTEĞİ

 BELEDİYEDEN BAYANLARA KREDİ DESTEĞİ
Ekonomi
G.Tarihi: 30.03.2016 09:42
2114 Okunma
0
ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN BAYANLARA KREDİ DESTEĞİ
Altınordu Belediyesi tarafından İlçede ev ekonomisine katkıda bulunmak isteyen 10 kadına Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 100 Bin TL kredi desteği verdi.
Altınordu Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştirilen kredi dağıtım törenine Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, Fatih Evli, TİSVA Mütevelli Heyet Başkanı Aziz Akgül, Mikrofinans Rize Bölge Müdürü Emel Kuk, TİSVA Heyet Üyesi Ahmet Kaya Bağ, Ordu Mikrofinans Müdürü Sevil Azaklı ve kredi alan bayanlar katıldı.
Altınordu İlçesinde dar gelirli bayanların kendi imkanlarıyla gelir getirici faaliyetlerde bulunmalarına imkan sağlayan Mikro Finans Projesi kapsamında Altınordu Belediyesi olarak 100 Bin TL kredi imkanı sağladıklarını kaydeden Başkan Tekintaş,  burada yaptığı konuşmada, “Altınordu Belediyesi olarak 100 Bin TL’lik kaynağın çekini teslim edeceğiz. Buradaki finans biriminin bünyesine ilave etmiş olacağız. Bundan sonra daha fazla çalışmak isteyen aile bütçesine destek olmak isteyen, kendisinin de toplumun değişimine katkı sunmak isteyen hanımefendilere destek sağlamış olacağız. Ben bu vesileyle başkan yardımcılarımıza, personellerimize ve meclis üyelerimize, hanım kardeşlerimize bir kez daha başarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçte yine imkan olduğunca ihtiyaç duyulduğunda bu katkıları sunmaya ve bu ilçemizdeki değişim ve dönüşümüne katkı sunacak bu çalışmaları yürütmeye  devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
TİSVA Mütevelli Heyet Başkanı Aziz Akgül ise, Başkan Tekintaş’a sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.
Akgül,  Ordu’da yaklaşık 1 Milyon 600 bin liralık bir fon oluşturulduğunun altını çizerken, “Bizim burada arzu ettiğimiz husus açıkçası insanları bir başkasına muhtaç olmadan kendi kendilerine gelir getirici faaliyette bulunmalarıdır. Ayrıca girişimci ruhuyla hem kendilerine hem ailelerine hem çevrelerine hem de o ilin kalkınmasına destek sağlamaktır” ifadelerini kulandı.
 Program üyelere kredi çeklerinin verilmesiyle sona erdi
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri