BORSADA LİSANS SÜRECİ

BORSADA LİSANS SÜRECİ Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, Lisanslı Depo projesinde sona gelindiğini belirterek, izin ve lisans alma süreciyle ilgili toplantı yaptıklarını bildirdi.

BORSADA LİSANS SÜRECİ
Ekonomi
1349 Okunma
0
BORSADA LİSANS SÜRECİ

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, Lisanslı Depo projesinde sona gelindiğini belirterek, izin ve lisans alma süreciyle ilgili toplantı yaptıklarını bildirdi.

Giresun Fındık Lisanslı Depo A.Ş. (GİFLİDAŞ) kuruluş ve lisans alma aşamaları gözden geçirildi.
Giresun Ticaret Borsası tarafından AB kaynaklı olarak yürütülen “Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsa” kurulması projesi sona yaklaşırken kurulacak olan lisanslı depo şirketinin yetkili kuruluştan izinler ve lisans alma işlemi sırasında ki süreçle ilgili toplantı yapıldı.
Toplantı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü Tarım Ürünleri Ticareti Daire Başkanı Hakan Çalış ve Uzman Erdem Karaman’ın katılımı ile GİFLİDAŞ’IN yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yapıldı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri