GİRESUN VALİSİ ORTADOĞUDAN GELEN TURİZİMCİLERİ AĞIRLADI

GİRESUN VALİSİ ORTADOĞUDAN GELEN TURİZİMCİLERİ AĞIRLADI

GİRESUN VALİSİ ORTADOĞUDAN GELEN TURİZİMCİLERİ AĞIRLADI
Ekonomi
G.Tarihi: 04.04.2016 19:12
1242 Okunma
0
Ortadoğu tur firmaları Giresun Adası’nda incelemelerde bulundular.
Giresun Valisi Hasan Karahan turizm hedefinin 5 yılda 200 bin Arap Turisti Giresun’da ağırlamak olduğunu belirtti.

Giresun Valisi Hasan Karahan öncülüğünde başlatılan turizm çalışmaları ivme kazanıyor. Giresun’da 2016 yılı turizm sezonu hazırlıklarına hız verildi.
DOKA desteğiyle düzenlenen "Doğu Karadeniz Fam Trip" etkinliği kapsamında Ortadoğu seyahat acenteleri temsilcileri ile tur operatörleri, Giresun’a geldi.
Vali Hasan Karahan Ortadoğu’dan gelen turizm işletmecileri, seyahat acente yetkilileri ile Valilik toplantı salonunda buluştu.
Ordu, Giresun ve Trabzon bölgesi ziyaretleri için ülkemize gelen, ilimizi de ziyaret eden yaklaşık 30 kişiden oluşan kafileyle tur programlarının içeriği ve hangi aktivitelerin eklenebileceği konusunda görüş alışverişinde bulunularak yapılabilecek turistik faaliyetler anlatıldı. Vali Karahan Giresun’un destinasyonları, turistik faaliyetler açısından oldukça zengin, turizm yatırımlarına sağlanan destekler yönüyle de önemli bir yerde olduğunu ifade etti.
Turizm çalışmaları ve potansiyeli hakkında bilgiler alan turizm işletmecileri amaçlarının Karadeniz ile Ortadoğu arasında bağlantı kurarak bölge turizmin gelişmesine katkıda bulunmak olduğunu belirttiler.
Samimi bir ortamda geçen toplantıda ilimizi tanıtan 15 dakikalık Arapça sinevizyon sunumu yapıldı ve Arapça broşürler dağıtıldı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri