Standardizasyon ve Silvikültür Tatbikatı Gerçekleştirildi

Akkuş’ta Üretim, Standardizasyon ve Silvikültür Tatbikatı Gerçekleştirildi

Standardizasyon ve Silvikültür Tatbikatı Gerçekleştirildi
Ekonomi
G.Tarihi: 06.04.2018 22:39
1509 Okunma
0
Akkuş’ta Üretim, Standardizasyon ve Silvikültür Tatbikatı Gerçekleştirildi

Bölge Müdürlüğümüz İşletme ve Pazarlama Şube Müdürlüğü ile Silvikültür Şube Müdürlüğü’nce planlanan Üretim, Standardizasyon ve Silvikültür tatbikatı; “Akkuş’un Gürgenleri” ismiyle türkülerde söylenen Akkuş Ormanlarında gerçekleştirildi.

Tatbikata; Giresun Orman Bölge Müdür Yardımcıları Halil Oflu ve Ali Göçer, Şube Müdürleri Kahraman Temür ve Gültekin Şenlikoğlu, Akkuş ve Ünye Orman İşletme Müdürlüklerindeki teknik personel ile projelerde görev yapan Orman Mühendisleri katıldı.

İş güvenliği öncelikli konu olmak üzere; ağaçların kesimi öncesi alınması gereken tedbirler ve çalışmalar ile kesim işleri ve teknik detayları, kesim esnasında alınması gereken tedbirler, standardizasyon esasları dahilinde boylanma işlemleri ve silvikültürel olarak da doğal gençleştirme, sıklık ve ilk aralama bakımları, bakım damgası esasları uygulamalı olarak gösterildi.

Akkuş Orman İşletme Müdürlüğü Göllüce Orman İşletme Şefliği 100 nolu bakım bölmesinde, 73 nolu tabii gençleştirme bölmesinde, 107 nolu ilk aralama bölmesinde ve 91 nolu bakım bölmesinde gerçekleştirilen tatbikatta; teknik personelin bilgilerini pekiştirmeleri, var olan soru ve sorunlarının cevaplanması ve minimum hata ile iş ve işlemleri yapmalarının sağlanması ile yeni Mühendislerin mesleğe sahada uyumu ve becerilerini geliştirmeleri amaçlanmıştır.

5 Nisan, Avukatlar günü olması sebebiyle; Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, Akkuş Orman İşletme Müdürlüğü Avukatı Fulya Yalvaç’ı makamında ziyaret edip, gününü kutladılar.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri