AK PARTİ YAĞLIDERE İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ YAĞLIDERE İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

 AK PARTİ YAĞLIDERE İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI
Espiye
G.Tarihi: 24.10.2018 04:19
1738 Okunma
0


Yağlıdere ilçesinde AK Parti İlçe Danışma toplantısı düzenlendi.

Mert Tuğra Pide salonunda düzenlenen programda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, bugünkü jestinden dolayı Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğluna teşekkür ediyorum’’dedi.

24 Haziran seçimlerinde ilçe olarak başarıyla atlattıklarını belirten durdu, ''inşallah aynı başarıyı yerel seçimlerde de göstereceğiz. Bunun için gece ve gündüz çalışacağız’’dedi.

Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk ise, ilçe ve belde teşkilatı olarak bu zamana kadar yapılan seçimlerde devamlı zaferle ayrıldıklarını belirterek, aynı azimle ve kararlıkla çalışmalarımız devam edecektir.’’dedi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu’da, ilçede her akşam farklı mahalle ve köylerde ortalama 3 yâda 4 ev ziyareti yaptıklarını ifade ederek şöyle devam etti:

‘’Gündüz de esnaf ziyareti yapıyoruz. Bununla birlikte işlerimizi de takip ediyoruz. Belediye olsun özel idare olsun köylerimiz de encümenlerimiz olsun yapmış olduğu çalışmaların yanında bire bir seçmenlere ulaşmak gönlünü almak farklı bir şeydir. Çalışmaktan daha önemlidir. Bunun çok örneklerini yaşadık. Hem işimizi yapacağız. Hem de vatandaşa seçmene alçak gönüllülüğümüzden hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz.

GÖLET PROJESİNİ İLÇEYE KAZANDIRACAĞIZ

Gölet projesi programa alındı.ihalesi yapıldı müteahhitte yer tesliminin yapıldığını hatırlatan Kırhasanoğlu,projenin kısa bir süre sonra başlanması bekleniyor. İnşallah bunun içinde vekillerimizin desteğiyle bu projemizi de ilçemize kazandıracağız. Yağlıdere Alucra yolunun ihalesinin yapılmak üzereyken yatırımlar durduruldu. İnşallah bu yolumuzun da kısa süre sonra ihalesi yapılarak geri kalan kısmı tamamlanmış olacaktır. Şu anda iki mahallemizde 5 tane su deposu için ihale yapıldı. Alan müteahhit çalışmalara başladı. Bir tane mahallemizde parke çalışması devam ediyor. Bunun yanında 7 köy ve mahalleye getirdiğimiz günlük su projesinin de isale hattını iller bankasından almış olduğumuz hibe boruyla sayın valimizin ihale yaparak işçiliğini yapmasıyla beraber köylerimizin arka kısmına kadar getirdik. Daha sonra Tepeköy mahallesinin suyunu vatandaş belediye işbirliğiyle mahallemize suyu kazandırmış olduk. Şu an da bu bölgede işçilerimiz çalışıyor. Su kanalı yapılıyor. Bunun yanında üç tane mahallemize de en kısa sürede suyunu kazandırmış olacağız’’diye konuştu.

AK PARTİNİN HİZMET ANLAYIŞI MİLLETE HİZMET ANLAYIŞIDIR

Hep beraber bir aile olduklarını ifade eden AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk’te,2011 yılının 14 ağustosundan beri ak parti milletimizin teveccühü ile her dönem mazhar oldu. Her şeyden önce kardeşlik hukukumuza aile hukukumuza rivayet ettik gün bugün bütün Türkiye’de olduğu gibi Yağlıdere’mizde de Giresun’umuzdan da bir ve beraber olarak beldemize,köyümüze,kentimize şehrimize, ilimize ve ülkemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizim anlayışımızda siyaset bir hizmet alanıdır. İnsan kendi ailesine, bulunduğu topluma sadece siyaset yoluyla hizmet etmez. Her yaptığımız iş güzel ise bundan bizler sevap alırız buna inanırız. Siyasette devlet yönetimi ile millet yönetimi çok önemli bir iştir. Mutlaka çalışkan,fedakar,bilgili,tecrübeli insanların olması durumunda hizmete dönüşüyor. AK Partinin hizmet anlayışı millete hizmet anlayışıdır.24 Haziran Pazar günü yapılan seçimde Yağlıdere ilçemiz yine büyük bir destek verdi. Yağlıdere halkına bir kez daha teşekkür ediyorum’’diye konuştu.





 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri