AKKAYA, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

AKKAYA, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Espiye eski Belediye Başkan Yardımcısı emekli öğretmen Ali Kemal Akkaya,son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

AKKAYA, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Espiye
G.Tarihi: 31.10.2020 17:27
6215 Okunma
0
AKKAYA, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Espiye eski Belediye Başkan Yardımcısı  emekli öğretmen Ali Kemal Akkaya,son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Bir süredir rahatsız olan ve hayata veda eden Espiye Ak Parti teşkilatına iki dönem başkanlık yapan, iki dönemdir Belediye Başkan Yardımcısı, Belediye Meclis üyesi olan Ali Kemal Akkaya için görev yaptığı belediye binası önünde tören düzenlendi.

Törende, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, ilçe Kaymakamı Taner Tengir, birer konuşma yaparak, Merhum Ali Kemal Akkaya'ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar dilediler.

 Espiye ilçe Müftüsü Yavuz Koçak, Merhum Ali Kemal Akkaya için dua etti.
Merhum Ali Kemal Akkaya’yanın cenazesi Ulu Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Hacıköy mezarlığında ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ali Kemal Akkaya’yanın cenazesine ilçe Kaymakamı Taner Tengir,  Belediye Başkanı Mustafa Karadere, belediye başkan yardımcıları, Selahattin Hürüz, Mustafa Bodur, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları, daire amirleri, siyasi aprti temsilcileri ile siyaset ve eğitim camiasında çok sayıda vatandaş katıldı.

   Şakir, Bilgin ve Barış Akkaya, babaları Ali Kemal Akkaya’nın cenaze namazına katılanlara, mesaj ve telefon ile başsağlığı dileyenlere teşekkür ettiler.

Haber:Fikret Bıyık
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri