DİNAMİT ELİNDE PATLADI

Rize'nin Pazar ilçesinde balığa atmak için yaktığı dinamit elinde patlayan vatandaş ağır yaralandı!

DİNAMİT ELİNDE PATLADI
Espiye
G.Tarihi: 10.04.2016 10:59
3246 Okunma
0
Rize'nin Pazar ilçesinde balığa atmak için yaktığı dinamit elinde patlayan vatandaş ağır yaralandı!
Pazar ilçesi Ocak köyü sahilinde denize dinamit atarak balık tutmak isteyen bir vatandaş, dinamitin elinde patlaması sonucu ağır yaralandı. 64 yaşındaki M.A olay yerine gelen ambulansla Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırıldı.Edinilen bilgiye göre bugün saat 14.30 sıralarında Rize Pazar Ocak Köyü sahilinde denize dinamit atarak balık tutmaya çalışan iki kişiden birinin iki kolu da bilekten aşağıya parçalanarak koptu.
M. A. İsimli vatandaş elindeki dinamit lokumunu ateşleyerek sahil kenarında bulunan kayalıklar üzerinden deniz içindeki balıklara doğru atmak isterken dinamit lokumu elinde patladı. Ne olduğunu anlamadan kendini kanlar içinde yerde bulan M.A.nın yardımına arkadaşı yetişirken, olay yerine gelen 112 acil müdahale ekipleri M.A.nın parçalanmış iki kolunu bilekten sararak Kaçkar Devlet Hastanesine götürdü.
Patlama sesiyle olay yerine gelen çevre sakinleri, “Bir patlama duyduk, sahile doğru koştuk. Bir kişi bileklerini tutuyordu. Ne olduğunu anlayamadık. 112 acil müdahale ekipleri yaralı adamın iki kolunu da sararak ambulansa bindirdi” diye konuştular.
Kaçkar Devlet hastanesine kaldırılan M.A ya ilk müdahale yapıldıktan sonra Rize'ye sevk edildiği ve iki kolundan birinin tamamen koptuğu diğerinin ise yerine dikilmeye çalışıldığı öğrenildi.
Haber:SALİH NAVDAR - PAZAR


 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri