ESPİYELİ MUHTARDAN KÖYDE ISIRGAN PROJESİ

MUHTARDAN KÖYDE ISIRGAN PROJESİ

ESPİYELİ MUHTARDAN KÖYDE ISIRGAN PROJESİ
Espiye
G.Tarihi: 06.09.2016 11:55
5687 Okunma
0
 Isırgan Projesi birçok yönü ile giderek büyüyor. 2014 yılında Sosya Girişimci Hakan Adanır’ın Giresun Valisi Hasan Karahan’ın desteği ile başlattığı Isırgan Dünyası Projesi gelişmeye devam ediyor. Dünyada giderek artan doğal elyaf pazarına cevap verme hedefiyle Giresun Isırganı için Fizibilite Raporu hazırlanarak, yol haritası DOKA desteği ile çıkartıldı.

  Isırgan Düyası Projesi bu altyapı ayağı ile devam ederken bir iyi haber de Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı UNDP’den geldi. UNDP ve Anadolu Efes Ortaklığı ile yürütülen “Gelecek Turizmde” Hibe Programı’nda Espiye’de “Isırgan Dünyası Tatil Köyü” projesi finale kaldı. İstanbul’da, Kültür ve Turizm Bakanlığı, UNDP ve Anadolu EFES’in katıldığı programda projenin sunumunu Giresun-Ordu Ekolojik Kalkınma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Ürün Geliştirme Uzmanı Aykut Çam ve Proje ortağı Espiye Akkaya Köyü Muhtarı Fahrettin Kılıç yaptı. Projenin hibe sözleşmesi imzalaması kesin olmamakla birlikte köyde şimdiden bir heyecan yaratmış durumda bulunuyor.
FİKRET BIYIK ESPİYE
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri