KARADENİZ ŞEHİDİNİ UĞURLADI

KARADENİZ ŞEHİDİNİ UĞURLADI

KARADENİZ ŞEHİDİNİ UĞURLADI
Espiye
G.Tarihi: 29.03.2016 22:38
3582 Okunma
0

Şehit Jandarma Üstçavuş Halil Türkoğlu, Bayburt Yeni Camide öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası Şehit Osman Dağındaki Şehitliğe defnedildi.

Diyarbakır Lice Mermer Jandarma Karakoluna PKK’lı teröristler tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Halil Türkoğlu’nun cenaze törenine binlerce vatandaş katıldı ve tekbirlerle son yolculuğuna uğurlandı.

Düzenlenen cenaze törenine şehidin babası Mustafa Türkoğlu ve annesi Cemile, kardeşleri Saliha, Hacer ,Züleyha ve Alper, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Osman Akgül, Bayburt Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, bürokratlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Türkoğlu’nun Cenaze namazı öncesi İl Müftüsü Kemalettin Aksoy bir konuşma yaptı daha sonra şehidin eniştesi Din Hizmetleri Uzmanı Musa Saygılı cenaze namazını kıldırdı. Yeni camide kılınan namaz sonrası Jandarma Astsubay Üstçavuş Halil Türkoğlu’nun cenazesi vatandaşların elleri üzerinde, tekbirler getirilerek cenaze aracına kadar taşındı.

Türkoğlu’nun cenazesi araç konvoyları eşliğinde, Şehit Osman Tepesi’nde bulunan şehitlikte Kur’an-ı Kerim okunması ve saygı atışı eşliğinde toprağa verildi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri