12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA...

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ EYNESİL'DE.....

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA...
eynesil
G.Tarihi: 23.03.2018 21:39
1299 Okunma
0
12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ
Eynesil ilçemizde 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Programı düzenlendi.
12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla Eynesil İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan program Eynesil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.Programa İlçe Kaymakamı Yılmaz Kurt,Belediye coşkun Somuncuoğlu, İlçe Jandama Komutanı İsa Şen, İlçe Emniyet Müdür Vekili Cafer Köksal,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Güven, İlçe Müftüsü Yılmaz ÇELİK, Gaziler, Şehit yakınları, bazı vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
 Saygı duruşu ve istiklal marşımızın söylenmesinin ardından günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Enise Aktürk tarafından yapıldı.  Program, Mehmet Akif Ersoy’la ilgili görsel sunumun yapılması, Öğrenciler tarafından hazırlanan Oratoryo gösterisi, İstiklal Marşı ile ilgili halk röportajının izlenmesi, İstiklal marşı ile ilgili öğrenciler tarafından sergilenen piyes gösterisi, şiirlerin okunması ve İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında 1.olan İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Batın Cebeci’nin İstiklal Marşını okuması ile devam etti. İstiklal Marşının Kabulü ile ilgili yarışmalarda dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanı tarafından bazı hediyeler  verildi.
 Program, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü dolayısıyla ilçemizde düzenlenen İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması ve Liseler Arası Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül töreni yapılmasının ardından sona erdi.







Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri