AYNI SAFI PAYLAŞANLAR ŞEHİTLER İÇİN DUA ETTİLER

EYNESİL EYİM-DER

AYNI SAFI PAYLAŞANLAR ŞEHİTLER İÇİN DUA ETTİLER
eynesil
G.Tarihi: 12.01.2017 09:54
2673 Okunma
0
AYNI SAFI PAYLAŞANLAR ŞEHİTLER İÇİN DUA ETTİLER
Eynesil EYİM-DER gençlik komisyonun düzenlemiş olduğu "AYNI SAFI PAYLAŞANLAR,ŞEHİTLER İÇİN DUA'YA" temalı ilçemiz eski camiide sabah namazı programı düzenlendi.

Sabah namazından önce camiye gelen Eynesil İmam Hatip Orta Okul'u öğrencileri ve EYİM-DER gençlik kolları Başkanı Mesut Kahraman Kipritçi Kur'an'ı Kerim okudular.

EYiM-DEReğitim komisyonu üyesi (Diyanet işleri Başkanlğı Eynesil Müftülüğü Vaizi) Cevat Bayraktar hocamız Şehitlerimiz,
tüm geçmişlerimiz,Devletimiz ve Milletimiz için dua ettiler.Topluca sabah namazı kılındıktan sonra,tüm cemaat'e 3 tane lokantada çorba ikramı yapıldı.


Programa,Eynesil İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri,öğretmenleri ve müdürü,Eynesil Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri,öğretmenleri ve müdürleri,Eynesil Müftülük Din görevlileri,EYİM-DER üyeleri ve camii cemaati katıldı.

EYİM-DER Başkanı Ramazan Öztürk'te yaptığı açıklamada;" 2 yıldır derneğimizin düzenlemiş olduğu "Cuma Sabah namazı programları" devam ediyor.Haftalık üyelerimizle sabah namazından sonra dernek merkezinde kahvaltı programı,aylık öğrencilerle yaptığımız programda katılım fazla olduğundan kahvaltıları ilçemizeki lokantalarda ikram ediyoruz.Öğrencilerimizin şuurlanması ve sabah namazına kalkma alışkanlığı edindirmek için başlatmış olduğumuz programa katılımın artarak devam etmesi bizleri ve velileimizi mutlu etmektedir.Aylık sabah namazı ÖNDER genel merkezinin düzenlemiş olduğu program dahilinde tüm Türkiye'deki İmam Hatip Dernekleri tarafından düzenlenmektedir.bu ayki programıda "AYNI SAFI PAYLAŞANLAR,ŞEHİTLER İÇİN DUA'YA" olarak idrak ettik"dedi..
HASAN KEMAL www.eynesilhaber.com

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri