​DEVLETİMİZİN GELECEĞİ SİZLER İLE ŞEKİLLENECEKTİR

​DEVLETİMİZİN GELECEĞİ SİZLER İLE ŞEKİLLENECEKTİR

​DEVLETİMİZİN GELECEĞİ SİZLER İLE ŞEKİLLENECEKTİR
eynesil
G.Tarihi: 11.06.2017 16:35
2444 Okunma
0
DEVLETİMİZİN GELECEĞİ SİZLER İLE ŞEKİLLENECEKTİR
2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi münasebetiyle ilçede eğitim veren Şehit Şahin Abanoz Ortaokulu bir tören düzenlendi. Törenine Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, Eynesil İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Güven, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlyas Tiryakioğlu, Halk Eğitim Müdürü Ali Güdük, Nüfus Müdürü Mehmet Gödek, Öğretmen Evi Müdürü Tahsin Karahan, Mustafa Yüksel İlkokulu Müdürü Mehmet Çalık, Şehit Şahin Abanoz Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Engin Kemal, veliler ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Şehit Şahin Abanoz Ortaokulu Müdürü Şevket Keskin okulun spor ve eğitimde başarılarını dile getirerek öğrencilere de tavsiyelerde bulundu.
Keskin,” Sizlere en büyük tavsiyen yaz tatilinde bol bol kitap okumanızdır. Devletimizin, milletimizin geleceği sizler ile şekillenecektir. Sizlerden en büyük beklentimiz vatanını milletini seven, cumhuriyetine bağlı olan, kendi menfaatlerini hiçbir zaman vatanın milletin menfaatlerinin önüne koymayan bir yaklaşım içerisinde olmanız bekliyoruz. Okulumuz 2004 yılında eğitim ve öğretime başlamasından bu yana akademik, sosyal ve kültürel faaliyetlerde göz dolduran, güzel şeyleri başaran, ilçemizi, ilimiz hatta ülkemizi dış müsabakalarda onurlandıran gururlandıran birçok başarıya imza atmış bir okuldur. Ben burada öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyor ve bize her konuda yardımcı olan Kaymakamımız Sayın Yılmaz Kurt Beye şükranlarımı sunuyorum. Arıca okul aile birliği başkanı Engin kemal ve yönetim kurulu üyelerine de okulumuz için yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 
Şehit Şahin Abanoz Ortaokulundaki karne töreni dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve kupaların verilmesinin ardından sona erdi. Ahmet CEYLAN


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri