Engellilerin mutlu günü

Engellilerin mutlu günü

Engellilerin mutlu günü
eynesil
G.Tarihi: 28.05.2017 11:25
1723 Okunma
0
Engellilerin mutlu günü
Eynesil Kız Öğrenci Yurdu (KYK) Müdiresi ve diğer görevliler ile öğrenciler, ilçedeki İşitme Engelli Okulu öğrencileri ile piknikte bir araya geldi. Eynesil KYK öğrencileri, Engelliler Haftası dolaysıyla yaptıkları etkinlik çerçevesinde İşitme Engelliler ilk/ortaokul öğrencilerini Dizgine Mesire alanında götürdüler. 
Eynesil Kız Öğrenci Yurdu Öğrencileri İşitme Engelliler Okulundaki öğrencilerin hoşça vakit geçirmeleri için ellerinden geleni yaptılar. Öğrenciler kendi boyadıkları rengârenk taşlar ve maskeleri, işitme engelli kardeş öğrencilerine hediye ettiler. Balon ve uçurtmalar uçurulan şenlikte hep birlikte yemek yiyerek oyunlar oynandı.
KYK Eynesil Müdiresi Nuran Karpuz, Engelliler Haftası nedeniyle böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirterek,” Bize bu etkinliğin hazırlanmasında maddi manevi destekte bulunan İlçe Kaymakamımız Yılmaz Kurt başta olmak üzere diğer yetkililere, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Güven ve İşitme Engelliler Okul Müdürü Yusuf Bodur’a, okulun öğretmenleri ile KYK Eynesil Yurt Müdürlüğü görevlileri ve personeline sonsuz teşekkür ederim. Bu güzel günde işitme engelli öğrencilerimiz ile KYK öğrencilerimizi bir araya getirerek güzel bir gün geçirmelerini sağladık.” dedi. Ahmet CEYLAN 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri